والا من تمام پولامو ریختم تو کافه ها اصفهان باورت میشه اما اسم هیچکدوم نمیدونم فقط میرم میخورم میام بیرون 😐😐😐😂😂
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
ببین مجتمع پرواز رفتم جلفا هم رفتم من جاهایی که میرم خانوادگی نبوده بیشتر دو نفره کاپلی بوده عزیزم امیدوارم بچه ها بتونن بهتر راهنمایی کنن
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
فضاش آروم وخانوادگیه .چنتا قسمت داره فضای باز. فضای بازی فکری ومبله. فضای تولد خصوصی. فضای معمولی کافه ای با میز وصندلی چوبی .همه خوراکیاش با کیفیت وخوشمزه ان قیمتاشم خوبه .جلف بازی توش نیس .یه قسمت بازی دیجیتال مخصوص خانمها ودختران هم داره