2777
2789
عنوان

کمککککک

108 بازدید | 17 پست

من امسال بخاطر یه شرایطی نتونستم امتحانای ترم اولو خوب بخونم 

الان خونوادم گفتن باید کارنامت زیر ۱۸ نداشته باشی میشه بگید چطور کارنامه فیک بسازم چون اگه نمرم کم باشه کل گوشیم داداشم چکش مبکنه پرینت میگیره از همه چی کتکم میزنه (البته که چیزی تو گوشی ندارم فقط داداشم رو چت با رفیق دختر هم حساسه)🥴💔

الان بم میگید چطور کارنامه فیک بسازم دهم انسانیم 

تروخدا همین یکبارو کمکم کنید امسال زمستون خیلی اتفاقای بدی برام افتاد نتونستم درس بخونم هرچند ترم اول هم تاثیری نداره تو کنکور

قشنگم تو اینترنت سرچ کن کارنامه خام برای دهم انسانی که بدون نمره باشه خودت با برنامه نمره هاتون روش تایپ کن معدلت تو ماشین حساب ،حساب کن و بزار و بعد میتونی بدی کتابخونه برات پرینت بگیره ولی گلم به هر حال توی کارنامه نوعبت دومت مشخص میشه که دست کاری کردی نمرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=369181773]قشنگم تو اینترنت سرچ کن کارنامه خام برای دهم انسانی که بدون نمره باشه خودت با برنامه نمره هاتون روش ...[/QUOTEاشکالی نداره خرداد ببینن نمره‌هام خوب شده کاری به ترم اول ندارن

الان که فعلا کلا باهام لجن یکم آرومشون کنم بهتره

سفت وايسا تو روشون ، هرچي ضعيف تر باشي بيشتر سوارت ميشن، بگو اوسكولي ؟ ديگه دوره وحشي بازيا تموم شده ...

نمیتونم میترسم یبار خواستم تو روش وایسم نزدیک بود در اتاقو بشکنه مامانم دیگه جلوشو گرف گفت این یکبارو ببخشش 

داداشم ازم بزرگتره بهش بگم اسک.ول که اصلا دیگه فاتحمو بخونم😂

قشنگم نزار برداردت برای زندگیت تصمیم بگیره جلوش در بیا و بگو زندگی منه اونجوری که بخوام زندگی میکنم ...

مشکل اینجاس خونواده من همشون واسه دهه ۴۰ ۵۰ ۶۰ بعد اینارو به داداشم بگم بقیم ازش پشتیبانی میکنن یبار خواهرم داداشم باهم داشتن منو میزدن

خواهرم که اصلا یبار موهامو از بالا بسته بودم داخل خونه گف شبیه دخترای ارازل شدی موهامو پیچید دور دستش کشید 🥴💔

این داداشت دوروز داداش من بود آدمش میکردم

به هرکی میگم همینو میگه ولی خب من دارم تحمل میکنم هرچند بعضی وقتام سر همین اخلاقشون باهاشون دعوام میشه ولی بازم بهم حرف میزنن دیگه چیزی نمیگم تا کمتر صرصدا بشه تو خونه