2789
عنوان

عاشق شدم

84 بازدید | 10 پست

گفتم

خیط شدم

تمام شد 

حالم از خودم بهم میخوره 

که توی موقعیت جغرافیایی بدی بدنیا اومدم😊

قلبم شیکست بدجور 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم گفتم ولی مثل تو همچین احساسی نداشتم چون به عنوان یه انسان حسم رو طبیعی دونستم و ایرادی در کارم ...

عذاب وجدان گرفتم ای کاش نمیگفتم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

عذاب وجدان گرفتم ای کاش نمیگفتم

عزیر دام آخه این چه حرفیه 

ببین احساسات ما بخشی از دنیای درون ماست .

ما بدون دنیای درونمون اصلا هویتی نداریم ‌.

پس بابت داشتن این حس اصلا ناراحت نباش  .

بابت گفتنش هم همینطور. خواستی بهش بگی که بدون . کار بدی که نکردی عزیزم ‌ 

انقدر خودت رو اذیت نکن 

عزیر دام آخه این چه حرفیه ببین احساسات ما بخشی از دنیای درون ماست .ما بدون دنیای درونمون اصلا هویتی ...

ممنونم از صحبتتون،😘😍

چجوری گفتی؟ من سال ها پیش یه نرخر فالو کردم هرچی پست عاشقانه میزاشتم طرف به خودش میگرفت 😂 اوسکولش ک ...

من کلا آدم رکی هستم کلا هر چیزی که خوشم بیاد رو میگم یا میشه یا نه ولی سر این کمی عذاب وجدان گرفتم که نکنه فکر بد کنه راجع بم 

بهش گفتم بهت حس دارم خواستم متوجه شم شمام حس داری یا نه اگه حسی نیست دیگه هی الکی خودمو درگیر نکنم 

وای،😂😂😁

اشکال نداره 😂 کاریه که شده ، تازه من با پیچ فیک فالووش کردم نمیدونم چجوری شناختم اصن

فدای سرت