دکترسودا مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 2555 عنوان توی تایم 29 بازدید | 5 پست استراحت بعد مطالعه چکار کنم که هم خستگی جسمیم رفع بشه هم خستگی ذهنیم هم پرانرژی بشم چند دقیقه استراحت خوبه 1403/11/02 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boropeykaret عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 4959 یه تمرین کششی کوچیکبعد خودتو بنداز روی تخت ۲ دقیقه همونطوری دراز بکشهمزمان یه آهنگ هم گوش کنبعد پاشو برو یه موز و شیر و جوانه گندم و کره بادام زمینی رو میکس کن بخور با یکم آجیلپر انرژی برگرد سر درست [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]
دکترسودا مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 2555 یه تمرین کششی کوچیکبعد خودتو بنداز روی تخت ۲ دقیقه همونطوری دراز بکشهمزمان یه آهنگ هم گوش کنبعد پاشو ... چ اهنگ هایی گوش کنم ملایم بی کلام ؟ آخه اهنگ های خیلی پرشور و ریتم بالا گوش میدم سردرد میشم خیلی ممنونم ازت
boropeykaret عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 4959 چ اهنگ هایی گوش کنم ملایم بی کلام ؟ آخه اهنگ های خیلی پرشور و ریتم بالا گوش میدم سردرد میشم خیلی ممن ... بیکلام [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]