2777
2789
عنوان

یک جوابی دادم ولی ناراحتم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 38 پست
شوهرمم خیلی ناراحت اونم گفت دوست ندارم خواهرت بیاد خونه من

به شوهرت بگو برو بگو از خانواده خودت بیان ضامن بشن  ، چرا اجازه میدی برای رفت و امد خانوادت تعیین تکلیف کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره درسته ضامن نشده تو هم حق داری ناراحت شدی ولی گفتی نیا زشته حالا میومد سنگین رفتار میکردی متوجه میشد ، زشته مهمون از خونت برونی ، هر چیم باشه خواهرین گلم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

مام ضامن کسی نمیشیم حتی عزیز ترین کسای زندگیمون چون آدم باید در خودش ببینه اگه اتفاقی برای اون فردی که وام گرفته افتاد ما میتونیم از پس قسطاش بربیایم؟ حتما خواهر شما این رو در خودش ندیده اما شمام کاملا حق داری قطع ارتباط کنی و اگه همسرت دوست نداره خواهرت بیاد خونتون کاری نمیشه کرد 

به شوهرت بگو برو بگو از خانواده خودت بیان ضامن بشن ، چرا اجازه میدی برای رفت و امد خانوادت تعیین تک ...

یکیش از خانواده اون خانوادش هیچ وقت نه نگفتن اما خواهر من کلا کاری برا کسی نمیکنه

کار شما واقعا اشتباه بود 

شما چیکار کردی براش تاحالا

این چیزا چ ربطی ب مسائل خونوادگی داشت

متاسفم

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

کار شما واقعا اشتباه بود شما چیکار کردی براش تاحالااین چیزا چ ربطی ب مسائل خونوادگی داشتمتاسفم

از کجا میدونی من کاری نکردم من از بچگیش تا الان همیشه کاری خواست نه نگفتم بچش دنیا اومد کنارش تاصبح می‌نشستم الانم ناراحتم از اینکه گفتم نیا اگر برام مهم نبود که پست نمیذاشتم چرا الکی به آدم حمله میکنید