2777
2789
عنوان

کیا خریدعیدکردن

174 بازدید | 19 پست

بعضیاخریدکردن🤔

مگه لباسهای جدیداومده؟

من خودم ازاون دسته آدمهام که دو سه هفته مونده به عیدمیرم خرید

قبل اون خریدکنم فکرمیکنم لباسهای ازمدافتاده گرفتم😅

اوایل اسفند ماه خرید میکنیم هنوز زوده

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلاً حال و هوای عید به همون خرید توی اسفنده 

خرید ای هفت سین...لباس و کفش و لوازم آرایش و... 

دست فروش ها... گل های سنبل و پامچال و بنفشه... اکسسوری های عید و آجیل و شیرینی...الان هنوز تو حال و هوای زمستون هستیم ولی اسفند و هوای بهاری و بازارهای شلوغ😍

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من دارم پلن میریزم لباس زمستونی بخرم 😂

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اوایل اسفند ماه خرید میکنیم هنوز زوده

آرهههه

حالا بعضیا خریدمیکنن اونم اینترنتی🙄

واقعابرام سواله🤔 

من خودم اصلاخریداینترنتی به دلم نمیشینه حتمابایدپرو کنم 

نمیدونم اونا زرنگنو به مد اهمیت نمیدن یاماحساسیم؟

آرههههحالا بعضیا خریدمیکنن اونم اینترنتی🙄واقعابرام سواله🤔 من خودم اصلاخریداینترنتی به دلم نمیشینه ...

ماکه امسال عید نداریم ۳روزه مادرشوهرم فوت کرده .الا بهترین زمان برای خرید لباس های پاییزه وزمستون اکثرا اف زدن