2777
2789
عنوان

قرص تمرکز

39 بازدید | 8 پست

کنکوریم اگه قرصی می‌شناسید که حال جسمیو تو مدت زمان کوتاه بد نکنه معرفی کنید

عوارضشم اصلا مهم نیست فقط بدون نسخه بشه خریدش

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

آمفتامین داره نخور

مگه مشکل بیش فعالی داشته باشی که دکتر بده اونا اوکیه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین الکی چیزی نخوری برو پیش دکتر روان اعصاب هم قشنگ راهنمایت می‌کنه هم اگه لازم باشه بهت دارو میده ولی اولین چیزی که تو عدم تمرکز مهمه خوابت هست اگر خوابت تنظیم نباشه و بی کیفیت باشه تمرکز وجود نداره

آمفتامین چیه

شیشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ببین الکی چیزی نخوری برو پیش دکتر روان اعصاب هم قشنگ راهنمایت می‌کنه هم اگه لازم باشه بهت دارو میده ...

خوابم خوبه مدیتیشنم میکنم قبلش ولی هرچقدر بخوابم صبح خوابم میاد بعد یکسال عادت نکردم

حداقل تمرکز کوفتیم درست شه

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

همانطور که می دونید بزرگترین مشکل قرن حاضر نداشتن تمرکزه🥲

🌟نقص دقت و تمرکز خردسالان،

مشکلات زمین خوردن زیاد ،  گفتارنامناسب یا بسیار کوتاه و عدم بروز به موقع توانمندی های ذهنی را به همراه داره.

🌟نقص دقت و تمرکز برای کودکان مدرسه ای، مشکلات یادگیری ، ارتباط اجتماعی نامناسب ، اضطراب ، عدم اعتمادبه نفس و ... را به همراه داره.

🌟نقص دقت و تمرکز برای یک فرد کنکوری، مشکلات رتبه نامناسب ، سرخوردگی و اضطراب را به همراه داره.

🌟نقص دقت و تمرکز برای بزرگسالان، مشکلات سوختن غذا، تصادف، جاگذاشتن وسایل و .... را به همراه داره.

🌟نقص دقت و تمرکز برای سالمندان، مشکلات زمین خوردن ، تکرار زیاد مطالب و فراموشکاری را به همراه داره.

پیج پرورش ذهن فرزام برای ارائه تکنیک های ارزشمند کاهش بی دقتی و حواس پرتی مختص خانواده ها می باشد.

🥰حتما عضو شو چون محاله به دردتون نخوره🥰

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Www.pzf.ir