2777
2789
عنوان

ادمین میخام

97 بازدید | 14 پست

سلام یه ادمین میخام برای پیجم ایده بده هم عکسارو ادیت بزنه پیجم بره بالا اگه کارش خوب باشه واقعا ماهی 4 الی 5 میلیون بهش میدم پیجم پیج میکاپم چند تا پست گذاشتم میخام بهم ایده بده ادیت بزنه استوری و اینجور چیزا میخام پیجم بره بالا اگه کسی هست بگه🥲🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام اگه شرایطش رو بگی من هستم

ادمینی یاد گرفتید سابقه دارید؟

شرایط خاصی ندارد اگه واقعا کارت خوب باشه ماهی 5 میلیون بهتون میدم ادیت بزنی کسارو بهم ایده بدی استوری پست اینا همکاری کنیم پیجم بره بالا

ادمینی یاد گرفتید سابقه دارید؟شرایط خاصی ندارد اگه واقعا کارت خوب باشه ماهی 5 میلیون بهتون میدم ادیت ...

گلم مبلغت پایینه شما عملا همه کارای پیج رو داری میسپاری به یه نفر مطمئنا بیشتراز اینا حقشع

اگه دیدم کارتون خوبه بیشترش میکنم

من اصلا الان کار نمیکنم باتوجه به مبالغی که دیدم میگم مثلا الان یه ادمین فقط تولید محتوا کنه وادیت بزنه ۱۵میگیره مثلا هفته ای ۳تاپست بذاره وهرروز استوری بزنه دیگه دایرکت واینا جواب نمیده پیج بالابردن به عهده اش نیست فقط محتوا تولید میکنه ومسئولیت سایر به عهده اش نیست البته برای پیج بالای ۱۰کا