2777
2789
عنوان

خونه ی شما چه بویی میده 😍🥰🌱✨💙

| مشاهده متن کامل بحث + 6053 بازدید | 93 پست
رول ضد تعریق و بادی اسپلش بگیر براش دیگه تعرق بدنش بود نمیده

منظورم خونه خواهرشوهرم بود 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس شوهر من دوس داره وقتی از سرکار میاد بوی غذا تا در خیاط خونه بیاد اگه بوی قرمه سبزی و آبگوشت بی ...

اره دقیقا تعجب کردم دیدم بعضیا اینجوری میگن ، شوهر من یه وقت میاد میگه تو رو خدا بگو که تو کباب تابه ای درست کردی خیلی بو میومد تو راه پله😄

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اره دقیقا تعجب کردم دیدم بعضیا اینجوری میگن ، شوهر من یه وقت میاد میگه تو رو خدا بگو که تو کباب تابه ...

من به خاطر همسرم هودم روشن نمیکنم

فک کنم شوهرای ما شکموان😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خونه ما بوی غذا میده معمولا ، البته جدیدا ک شازده کوچولو مون دائم ی چیزی میندازه تو بخاری میسوزونه، تو روزای سرد بوی پلاستیک سوخته هم میاد😆

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

خانما ی خوش بو کننده ک بوش دوام داشته باشه بگین

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
من به خاطر همسرم هودم روشن نمیکنمفک کنم شوهرای ما شکموان😅

اصلا مرد باید همینجوری شکمو باشه انگیزه بده برا آشپزی😃 ، من شوهرم نیاد دست و دلم به آشپزی نمیره از ذوق اون هر روز دوست دارم غذا بپزم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اصلا مرد باید همینجوری شکمو باشه انگیزه بده برا آشپزی😃 ، من شوهرم نیاد دست و دلم به آشپزی نمیره از ...

انشالله که همیشه ذوقشو داشته باشین منم دقیقا این مدلیم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بله☺️

ان شاء الله بسلامتی 😍

تاپیک تون رو خوندم، 

چی بود نی نی تون؟ 

😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چقدر خوبه که انقدر دختراتو دوس داریکاش مامان منم اینجوری بود

عزیزم 🫂🫂🫂

مطمئن باش همه مادرا دختراشونو دوست دارن هرکدوم به یه شیوه ای عزیزم مامان شما هم قطعا همین طور 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹