2777
2789
عنوان

حاملگی

151 بازدید | 17 پست

سلام لطفابرام دعا کنید بعد از ده سال دارم بچه دار میشم هفته گذشته رفتم ازمایش دادم  بتام پایین بود فردا دوباره میخوام برم ازمایش میترسم بتام پایین باشه شوهرم داره میگه صبح ساعت شش بریم ازمایشگاه طفلی فکر میکنه کله پاچه ای میخواد بره اگر نشه چطوری بهش بگم دق میکنه خیلی خوشحاله چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفته گلم از موعودت گذشته رفته بالا غصه نخور استرس خوب نی،انشالله موفق باشی،برام نی نی دار شدن منم دعا کن یادت نره😗

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

بتا من 56 بود

دکترم گفت 72 ساعت بعد باید تکرار کنی شد 395

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
بتام پنحاه هشت ده روز

عزیزم 58 نشونه بارداریه

ولی می تونستی دقیقا 48 ساعت بعد تو همون آزمایشگاه تیتر بتا بدی اگه بتات 2 برابر میشد خودش تایید کننده بود.

ولی اشکال نداره ,فردا رفتی آز قبلیتو ببر بگو تیتر بگیرن اونا برات از اون تاریخ حساب می کنند و بهت میگن حدودا چند باید باشه

مبارکه گلم🌹