2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط وسطی هاله داره انگار

ولی چون صورتی نیستن و طوسی ان زیاد دل نبند که بعد نخوره تو ذوقت

پسفردا بزن اگ پررنگتر بود ک مبارکه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

فقط وسطیه ی هاله داره بعد چند دقیقه افتاد ؟

یک دقیقه

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
فقط وسطی هاله داره انگارولی چون صورتی نیستن و طوسی ان زیاد دل نبند که بعد نخوره تو ذوقتپسفردا بزن اگ ...

نه کاملا صورتی بود الان ک خشک شدن اینطوری شده

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

خیلی زود زدی 

صبر کن تا موعدت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خیلی زود زدی صبر کن تا موعدت

آره صبر میکنم تا موعدم 

نه کاملا صورتی بود الان ک خشک شدن اینطوری شده

نمیدونم عزیزم

ان شا الله هرچی خیره برات پیش بیاد

ولی من ب هاله ی کمرنگ اعتماد ندارم

خیلی برام پیش اومده،  ولی برای وقتی که باردار بودم خط دوم کمرنگتر بود ولی واضح بود و صورتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

نمیدونم عزیزمان شا الله هرچی خیره برات پیش بیادولی من ب هاله ی کمرنگ اعتماد ندارمخیلی برام پیش اومده ...

ممنون گلم

شما روز موعد زدین ک کمرنگتر بود؟

ممنون گلمشما روز موعد زدین ک کمرنگتر بود؟

دو روز مونده بود ب موعد ولی کامل معلوم بود مثبته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو روز مونده بود ب موعد ولی کامل معلوم بود مثبته

عکسشو دارین بفرستین؟ 

عکسشو دارین بفرستین؟

۶ سال پیش 😂 سه تا گوشی عوض کردم اگ عکسی هم بوده ب فنا رفته دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40