2777
2789
عنوان

تول شدن بچه

84 بازدید | 8 پست

من بچم حدود ی سالش ک شد افتاد رو دور اسهال شدید و کمی تب و جز شیر مادر هیچی نمیخورد 

گذشت و گذشت بردمش مفید و دکترای متنوع فقط او ار اس دادن برای اسهال و انتی بیوتیک برای تب 

هیچ درمانی موثر نبود ب شدت لاغر شده بود تا اینکه ناچارا بردمش تولگیر و همون شب کاملا خوب شد 

گذشت بعد ۶ ماه دوباره علاعم اومد سراغش و بعد او ار اس و درمان شیمیایی دوباره بردمش تولگیر و مجدد خوب شد 

دیگ نشد تا دو سالو نیم 

از دوسالو نیمگی تا الان ک سه سالشه هفته ای دوبار تول میشه 

الان من چ غلطی کنم 

میدونم جا باز کرده و عادت کرده و ازین موضوعات اما مشکلیه ک ب وجود اومده و هیچ درمانی نداشت جز این .

چن نفر گفتن ببر تول بندی ( لوزه رو کمی فشار میدن تا حای تول بسته بشه) 

اما تحقیق کردم دیرم تو لوزه حفره طبیعی بدن وجود داره مثل حفره های بینی و بسته نمیشه و کلاهبرداریه 

میشه راهنماییم کنید 

بزرگتر بشه خوب میشه خودش 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

مشکل ازبدنشه چرا اینطوری میشه؟

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بزرگتر بشه دیگه نمیشه پسر منم اینطوری بود 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
نمیدونم واقعا

تول شدن که واسه حلق دهنه قسمت لوزه چه ربطی به اسهال داره

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

عفونت میکنه بدن مثل سرماخودگی ک گلو عفونت کنه اسهال میشه بچه .راه دفاعی بدن فعال میشه

اهان اره غذا فاسد میشه