2821
2789
عنوان

تهمت شنیدن

172 بازدید | 19 پست

سلام‌خانما خوبید

خیلی دلم‌گرفته از شوهرم

خیلی

پریشب دلم‌گرفته بود غر زدم‌یکم‌

بعد رفتم‌خپابیدم

دیروز‌هرچی‌با شوهرم‌حرف‌زدم‌اخم‌و‌تخم‌کرد

بعد دیشب پرسیدم‌چته

گفت اره معلپم‌نیست من رفتم‌بیرون با کدوم‌بیشرفی حرف زدی 

که رید بهت…که بامن اخمو‌تخم‌میکنی😞

اصلا یکساله اخلاقش عوض شده

خسته ام‌خستتتتههههه

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای وای 

علت عوض شدن رفتارش چی بوده؟

چند ساله ازدواج کردید گلی؟

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

نمیدونم‌پارسال یهو‌زندگیم‌کن‌فیکون‌شد😔۹سال

پیش مشاور رفتی؟

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

رفتم ولی واقعا کمکی‌نکردبهم

ای بابا خب همسرت خیلی بد شکاک شده 

الکی که نیست یا دنبال بهانه است یا سو تفاهمی براش پیش اومده

با خودش حرف زدی راجع به تغییرش؟

از تاپیک هات معلومه شوهرت کاسه ای زیر نیم کاسه ش هست... احتمال داره در حال خیانت هم باشه

نه بابا اتفاقا مردا وقتی خیانت کنن تو خونه با زن و بچشون خیلی مهربون و نازنازی میشن مشکل از جای دیگس زندگی با ادم بد دل از عذاب دوزخ بدتره واقعا باید پس یقه اینجور مردا رید 

دوستت دارم خدای قشنگم برای حاجت رواییم صلوات بفرس خوشگلم