2777
2789
عنوان

خانوم های اقتصادی یه لحظه بیاین

48 بازدید | 3 پست

یه سوال دارم و ازتون راهنمایی میخوام خواهرانه 

من قبلا یه وام ده تومنی از ویپاد گرفتم که الان 5و 300 قسطش مونده یعنی دقیقا تا 29 اردیبهشت سال آینده تقریبا ماهی 900 تومن قسطشه که باید بدم 

توی این مدت هم 18000 امتیاز جمع کردم که یعنی الان 20 تومن وام داره 

این ماه هم یه قرعه خونگی دارم که به اسمم درمیاد 10 تومن هستش 

حالا به نظرتون کدوم از این دو راه رو انتخاب کنم منطقی تر و بهتره 

1✅️ فقط همین ده تومن رو طلا بخرم و اون بیست تومن وام رو بزارم  بعداز اتمام اقساط بگیرم که قطعا تا اون موقع وام بیشتر میشه شاید حدود 30 تومن بعد همون توی خرداد سی تومن طلا بخرم 

2✅️یا اینکه 5 و 300 رو از پول قرعه تسویه کنم وام 20 تومنی رو بگیرم یعنی میتونم همین ماه 26 طلا بگیرم 

ولی خب چون قسط هام یکم زیاده فشار بهم میاد چون مخفی هست و درآمدی هم ندارم باید تا یه مدت برای خودم هیچی نخرم 

حالا کدومش بهتره 

توروخدا دلسوزانه بهم بگید خودم خیلی سردرگم شدم

تسویه کنید طلا بخرید 

یک مدت آدم به خودش سختی میده 

الان بهترین سرمایه گذاری خرید طلا هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.