بچه ها من شوهرم نمیزاره کار کنم خودمم لنگ یه تومن دو تومنم واقعا بی پولی برا سخت میگذره با اینکه کلی کار بلدم اما نه تو خونه نه بیرون نمیزاره.خودم تارو،ت بلدم با اینکه از اینکار خوشم نمیاد یه حس بدی دارم اما تصمیم گرفتم پنهونی به صورت تلفنی تارو،ت برا کسایی که زنگ میزنن باز کنم به نظرتون کارم اشتباهه خدا بدش میاد یا چی؟؟؟خیلی دو دلم
من عمم از همین راه فالگیری از محله ی پایین نشین کرج . رفته بالا شهر تهران خونه گرفته ..میلیاردر شده.. اگه میبینی واقعا بلدی حتما بگیر . حرف کسی ام گوش نکن.. اول از صد تومن شروع کن... نمه نمه ی چیزایی اضافه کن ب نسخه مشتریات .. پول بیشتری بگیر..
من عمم از همین راه فالگیری از محله ی پایین نشین کرج . رفته بالا شهر تهران خونه گرفته ..میلیاردر شده. ...
بلدم ولی منی که تو اینکارو میدونم کلا فا،،ل ۵۰/۵۰ هست و بعضی مشتریا فقط با فا،،ل جلو میرن این اذیتم میکنه مثلا من به یکی امید بدم فردا نشه و این حرفا
😐😐😐عزیز اگه تبلیغ بود نیومدم شماره میزاشتیم یا نیومدم میگفتم کار فلانی محشره،من اومدم نظر بپرسم،خودمم اولش گفتم بلدم میخوام شروع کنم،نگفتم چند ساله تو اینکارو و خیلی حرفه ایم