2777
2789
عنوان

دوستان گل و گیاه بیان نظر بدن

59 بازدید | 10 پست

سلام.

دوستان میشه از قرص های تقویتی مثل زینک کلسیم و b12 برای گلها استفاده کرد؟

لطفا هرکی اطلاعات دراین زمینه داره بیادبگه تا بقیه هم استفاده کنن..

shakiba

نه عزیزم 

دارو گل و گیاه چیز دیگه ایه

مثلا سه بیس و اهن و...در گلفروشیها موجوده 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلن اینچیزا ب گلا نمیدم نور کافی و خاک خوب داشته باشن عالیه من هر ۳ ما خاک عوض میکنم

منم هروقتکه ببینم خاک سنگین هست و مطلوب گل نیس عوض میکنم اما این کفایت نمیکنه.

من کلی قرص و ویتامین بلااستفاده دارم.

میخوام بدونم اگر ضرر نداره به گلهام بدم..

shakiba
منم هروقتکه ببینم خاک سنگین هست و مطلوب گل نیس عوض میکنم اما این کفایت نمیکنه.من کلی قرص و ویتامین ب ...

بزار رشد طبعی خودشو طی کنه ...این قرص مرسا اینچیزا عمر گلاتو کم میکنه ..نهایت آفت کش باید بزنی ک اونم دستور داره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

منم هروقتکه ببینم خاک سنگین هست و مطلوب گل نیس عوض میکنم اما این کفایت نمیکنه.من کلی قرص و ویتامین ب ...

اهن داری بده قرصاکلسیمم برابعضی گلاخوبن  یابرگ عبایی اسپرین بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشید اسی 

بچه ها کسی یه شامپو خوب سراغ ندارع هم برای رشد خوب باشع هم ریزش ؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14802099/%D8%A7میشه این تاپیکو گزارش بزنی؟🥲

شرمنده بلد نیستم وگرنه با کمال میل...

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

الان سردشده بایداسیدامینه داد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖