2777
2789
عنوان

کاش مادرشوهرم بره خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست

شما که میدونی ایشون اینطوریه چرا روال زندگیت رو به خاطرش بهم میریزی وبه بچه ها سخت میگیری؟ 

دست بچه هاتو بگیر یه روز برو سینما، یه روز خرید، بزار راحت بازی کنن، حرفی زد بگو مادر جون صیح تا شب نمیتونم پابند بزنم بهشون وبگم راه نرن وساکت باشن، طبیعت بچه همینه، آدم فقط تو خونه خودش میتونه راحت استراحت کنه، خیلی هم خودت رو برای آشپزی و باقی کارها اذیت نکن 

مهمان حبیب خداست درست، اما احترامش دست خودشه، یه روز  دوروز  چه خبره 5 روز خونه مردم بمونی وبراشون تعیین تکلیف هم بکنی 

یه دوری تو تاپیک هات زدم شانس اورده توعروسشی من بودم با این بچه ای که تربیت کرده اب خوش نمیذاشتم از ...

بخدا دلم میسوزه براش میگم دخترنداره گناداره مگه چندسال زنده س هرچند عمر دست خداست و شک ندارم این حلوای منم میخوره ولی گفتم پیش خدا شرمنده نشم حالا که هیشکی خوشش ازش نمیاد دلشو نشکنم ولی واقعارو مخمه خیلی بهم میریزم وقتی میاد کلا استرس میگیرم!!من درسم خیلی خوب بود ازدواجم و رشته تحصیلیم اشتباه بود حالا سعی دارم جبران کنم ولی نمیشه انگار خدانمیخواد بعد خودشون نزاشتن برم سرکار حالا میان دخترا مجرد فامیل ک سرکارن رو میزنن تو سرمن بعد من میگم میخام برم سرکار میگن نه بچه داری!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دلم میسوزه براش میگم دخترنداره گناداره مگه چندسال زنده س هرچند عمر دست خداست و شک ندارم این حلو ...

بیخودی دل نسوزون خواهر من کاسه داغتر اش شدی؟

قدیمیا میگن ادمی که دلش رحمه سرش زخمه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

استاترمنم یکنفر5روزگوشت وبرنج بذاره جلوم کنگرمیخورم لنگرمیندازم برامریض بایدهمش سوپ واش درست کنی پاشه بره😀😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

استاترمنم یکنفر5روزگوشت وبرنج بذاره جلوم کنگرمیخورم لنگرمیندازم برامریض بایدهمش سوپ واش درست کنی پاش ...

رفت خونش بالاخره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
رفت خونش بالاخره

خوب خداروشکر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کاش مال منم می خوابید وقتی مهمان چند روزه ام بود اولین بار تا نابودی کشوند منو تا مدت ها حالم بد بو ...

خواهر منم عروس عمه ام هست خیلی اذیت میشه، 

بچه های منو خیلی دوست داره میگه بچه هات رو از جونم بیشتر دوست دارم ولی هیچ وقت نه دختر به پسرت میدم نه دخترت رو برا پسرم می گیرم 

خواهر منم عروس عمه ام هست خیلی اذیت میشه، بچه های منو خیلی دوست داره میگه بچه هات رو از جونم بیشتر د ...

ب بهانه دوست داشتن و راحتی احترامت رو نگه نمی‌دارند 🥺 با ذره ذره وجودم حسش کردم .بهش حق بده

همونی ک خیلی نایسه🥰

بیخودی دل نسوزون خواهر من کاسه داغتر اش شدی؟قدیمیا میگن ادمی که دلش رحمه سرش زخمه

منم دلم سوخت ک اینجور سرم اومد خودم اصرار کردم بمونه و این همه نصحیت و مقایسه تحویلم داد.

همونی ک خیلی نایسه🥰

بیخودی دل نسوزون خواهر من کاسه داغتر اش شدی؟قدیمیا میگن ادمی که دلش رحمه سرش زخمه

اخرش در جواب خوبی هام بهم گفت فتنه 😐چون ب شوهرم گفتم حرفاش رو خودش رو زد ب گریه 🤐

همونی ک خیلی نایسه🥰