خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
همين الان موهاي خاهرزادم ك سه سالشه تا كنرش بود رو كوتاه كردم😭كوتاه كوتاه.... خودمم رشك دارم تا كمرمه موهام هنوز مقاومت كردم كوتاه نكردم😭تايد و سركه واتو مو از همه ميگن بهتره...
دايليس ٤ هم بااايد بزني اگه شپشه... سركه اينا بعد از شامپويه
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
ملافه هارو جدا كن با اب داغ بشور.... يه اسپري مخصوص هست پونزده تومنه ميتوني بگيري رو فرش مبل اينا بزني براشپشه، بوي خوبي هم داره
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
سس مایونز بزنید به سرتون بعد با پلاستیک بپوشانید یک روسری سرتون کنید چند ساعت باشه بعد برین حمام بعد از حمام با شانه ریز به مدت طولانی موهاتون را شانه کنید
خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
بخدا يك ماهه خواهرزاده ام داره گريه ميكنه نميزاره كوتاه كنيم نيم سانت امروز ديگه به زبون گرفتيم الان دارن ميرن عروسك بزرگ براش بخرن به زور اجازه داد اخه يك ماهه خواهرم پدرش دراومد اينقد دارو زد و رسيدگي كرد