2777
2789
عنوان

بیماربودم

80 بازدید | 12 پست

از شدت استرس مریض شدم بقدری ک هیچ مسکنی درد رو تسکین نمیداد 

حتی کورتن 

دکتر بهم دارو داد من نمیدونستم ک وابستگی میاره مریضیم خوب شدولی قرصارو نتونستم کنار بزارم

تو هروعده 2تا قرص میخوردم 

الان تو هر وعده نصف قرص میخورم دارم میزارمش کنار کم کم

توروخدا بیاید دلداریم بدید ک این روزا تموم میشه 

بنظرتون خوب کم کردم؟

عزیزم قووی باش منم تقریبا شرایطم مثل تو بود .حالم خوبه الحمدلله . الانم ولی روزی دو تا قرص میخورم .قطع نمیکنه میگه باید بخوری ولی خیلی خداروشکر تو هم خداروشکر کن ان شاالله خوب خوب بشی برا منم دعا کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راه مقابله با استرس داشتم سرگرمی یا شغلی هست که بهش علاقمندی

قشنگم دیگ اون زمان من شاغل بودم ولی از ترس خانواده و اینکه میترسیدم بگم همکارم میخاد بیاد خاستگاری استرس گرفتم خودمو نابود کردم

عزیزم قووی باش منم تقریبا شرایطم مثل تو بود .حالم خوبه الحمدلله . الانم ولی روزی دو تا قرص میخورم .ق ...

چشم عزیزدلم برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن 

من باید چن وقت دیگ ازمایش خون و ادراربدم برای ازدواجم قرصایی ک مصرف میکنم تقریبا مث استامینوفین کدیین داره

هر روزم گریه س

سعی کن قرصا را نخوری میوه بخور قرصا را جلو چشمت نزار خوب نیش انشاالله تخمه بخر سرگرم بشی

قرصا کدیین داره بدنم درد میگیره وگرنه اگ بدن درد نبود نمیخوردم

ولی خداروشکر خیلی مصرفش و دوزش رو کم کردم

چشم عزیزدلم برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن من باید چن وقت دیگ ازمایش خون و ادراربدم برای ازدوا ...

اصلا گریه نکن واست خوب نیست شاد باش ادم نفس میکشه باید شکرگزار باشه .ان شاالله بسلامتی خوشبخت بشی