2821
2789
عنوان

واااااای

78 بازدید | 6 پست

هر کاری انجام بدیم، تاثیراتش تو عالم و امواجش پخش میشه..از نظر علمی ثابت شده اگه پروانه ای مثلا در غرب عالم، پر بزنه، اثراتش ممکنه در شرق عالم خودشو بروز بده و به صورت طوفان در بیاد..یعنی اینقدر ذرات عالم به هم پیوسته است و جدا نیستن از هم..

حالا این قانون، برای امور مادی بود. فکر کنید در امور انسانی که انسان بزرگترین موجود هستی است، و در عوالم باطنی و معنوی؛ چقدر تاثیراتش بیشتر و بیشتر میشه..

مثلا اگه زنی با آرایش های حرام، تحریک کردن انسان ها، بی بند و باری  و عشوه های حرام، چقدر مسئول اعمالش میشه!!!

حتی یک آرایش هم مهمه و مسئولیت آور!!

بس کنید این چرندیاتتون و

مردتون و سفت بچسبید که ترس هرز شدنشون با خانومایی که آرایش میکنن و نداشته باشین

مردت اگه کثیف باشه بدون آرایشم میپره

حالا هی واسه خودتون دلیل و منطق بیارید دلتون و آروم کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالاارایشو ول کن اگه دل کسی رو بشکونی وکسی روناراحت کنی فک کن چ اتفاقی میوفته

مث استارتر راست راست رو کره زمین راه میرن با زبونِ دراز تر

هیچی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مث استارتر راست راست رو کره زمین راه میرن با زبونِ دراز ترهیچی

خندم گرفت چرا مثه استارتر؟ولی من دیدم ک تاوان دادن بدجورم تاوان دادن.ولی کاش یکی بهشون میگفت تاوان بدی هست ک به فلانی کردی تاحالیش بشه.اکثراهم اگه پدرومادربوده تاوانشوفرزندان دادن وچقدجالبه وناعادلانه