2777
2789
عنوان

واااااای

78 بازدید | 6 پست

هر کاری انجام بدیم، تاثیراتش تو عالم و امواجش پخش میشه..از نظر علمی ثابت شده اگه پروانه ای مثلا در غرب عالم، پر بزنه، اثراتش ممکنه در شرق عالم خودشو بروز بده و به صورت طوفان در بیاد..یعنی اینقدر ذرات عالم به هم پیوسته است و جدا نیستن از هم..

حالا این قانون، برای امور مادی بود. فکر کنید در امور انسانی که انسان بزرگترین موجود هستی است، و در عوالم باطنی و معنوی؛ چقدر تاثیراتش بیشتر و بیشتر میشه..

مثلا اگه زنی با آرایش های حرام، تحریک کردن انسان ها، بی بند و باری  و عشوه های حرام، چقدر مسئول اعمالش میشه!!!

حتی یک آرایش هم مهمه و مسئولیت آور!!

بس کنید این چرندیاتتون و

مردتون و سفت بچسبید که ترس هرز شدنشون با خانومایی که آرایش میکنن و نداشته باشین

مردت اگه کثیف باشه بدون آرایشم میپره

حالا هی واسه خودتون دلیل و منطق بیارید دلتون و آروم کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالاارایشو ول کن اگه دل کسی رو بشکونی وکسی روناراحت کنی فک کن چ اتفاقی میوفته

مث استارتر راست راست رو کره زمین راه میرن با زبونِ دراز تر

هیچی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مث استارتر راست راست رو کره زمین راه میرن با زبونِ دراز ترهیچی

خندم گرفت چرا مثه استارتر؟ولی من دیدم ک تاوان دادن بدجورم تاوان دادن.ولی کاش یکی بهشون میگفت تاوان بدی هست ک به فلانی کردی تاحالیش بشه.اکثراهم اگه پدرومادربوده تاوانشوفرزندان دادن وچقدجالبه وناعادلانه