2777
2789
عنوان

خواب دیدم

192 بازدید | 16 پست

توی یه امامزاده م. بعد مادرمو دیدم)مامانم چند ساله فوت کرده) دیدم مادرم با لباس سرتاسر سفید و صورت پوشنده شده اونجا نشسته رفتم پیشش گفتم مامان منو نگاه کن به زور سرشو بلند کرد گفتم چشمامو نگاه کن چرا نگاه نمیکنی بهم، یه نگاه عمیق کرد بعد گفت چشمات سفید شده. از خواب پریدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا رحمتش کنه مامانت رو ...نگرانته...س مت گناه نری چشمان سفید و یا کور نشان از غفلت و گمراهی هست

آخه چه گناهی. من قبلا هم همین طوری بودم تغییری نکردم. توی نت دیدم نوشته یه مصیبت و غم میاد سراغت ترسیدم

چشم سفید معنیش کوری هست کسیکه کور میشه چشماش سفید میشه فک کنم مامانت ازت ناراحت بود 

وقت کردی ی صدقه بده بعد برو مزارش بهش سر بزن 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

خدا رحمتش کنه مامانت رو ...نگرانته...س مت گناه نری چشمان سفید و یا کور نشان از غفلت و گمراهی هست

عزیزم از تعبیر خواب سردرمیاری؟چرا من هرسری خواب میبینم دارم میرم مشهد اما نمیشه تو راه تمام راه ها بستس

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

قدیم ها به کسانی که خودرای ولجبازوراه روبیراهه میرفتند بهشون میگفتندخیلی چشم سفیدشدی 

خوب مامان خدابیآمرز شما که انءشاالله سرسفره انبیا محشورشود اون دنیا ازهمه چبز حتی آینده هم خبرداردوشاید رفتاری نشست وبرخاستی کردید که باعث ناراحتی ایشون شده ویا اون دنیا باعث بازخواست قرارگرفته آخه اولاد باقیات وصالحات پدرومادرست 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام منظورت چیه که همه راه ها بسته است؟؟؟

یبار میبینم راه پیدا نمیشه میرم میخورم به یه امام زاده باز میرم میخورم به به چشمه میخورم به کوه اما حرم نیست:) یبار دیدم میرم هرچییییی میگردم حرم نیس اما میگن مشهده  

یبار به داییم تو خواب التماس میکردم منو ببره اما نمیبرد و دیدم اون یکی داییم میگه میبرمت قم  

تو همش هم گریه میکنم

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

یبار میبینم راه پیدا نمیشه میرم میخورم به یه امام زاده باز میرم میخورم به به چشمه میخورم به کوه اما ...

یه کار ناتمام داری...

نمی دوونم چیه اما بنظر میرسه برا رسیدن به حرم  یه کاری داری که انجام ندادی ...

و تا انجام ندی توفیق حضور پیدا نمیکنی

من قبلا همش میدیدم تو دستشویی عمومی هستم و دارم میرم سرویس یا وضو میگیرم به حرم نمیرسم

تعبیرش این بود که مشهد رفتنم دنبال خرید و ...هستم 

توفیق حضور ازم گرفته شده

❤❤❤