2777
2789

ایول شاغل رسمی ای ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه شکلی

برای پس‌گرفتن ضمانت بانکی، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. **بررسی شرایط قرارداد**: ابتدا شرایط و ضوابط قرارداد ضمانت را مطالعه کنید تا از جزئیات و شرایط لغو آن مطلع شوید.

2. **تماس با بانک**: با شعبه بانکی که ضمانت را از آن دریافت کرده‌اید تماس بگیرید و درخواست خود را مطرح کنید. ممکن است نیاز به ارائه مدارکی داشته باشید.

3. **ارائه مدارک لازم**: مدارکی مانند شناسنامه، کارت ملی و هرگونه سند مرتبط با ضمانت را آماده کنید.

4. **پیگیری وضعیت درخواست**: بعد از ارسال درخواست، پیگیر وضعیت آن باشید و از بانک اطلاعات لازم را دریافت کنید.

5. **دریافت تاییدیه**: پس از تایید بانک، یک تاییدیه دریافت کنید که نشان‌دهنده لغو ضمانت است.

اگر سوال خاصی دارید یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، بفرمایید.

دختر مازندرانم

الان چند وقته جواب نداده؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

حالم بده

پست گذاشتم 

دیدم نوشتی حالم بده

پستمو پاک کردم

که حالتو من خرابتر نکرده باشم

دوستان میگن میشه ضمانت رو پس گرفت

من اطلاعاتی ندارم

ولی دیگه هیییچ وقت ضامن کسی نشو

تقریباً نصف آدمها از این ضمانتا خاطره بد دارن