2777
2789

دوستان من نمیدونم چیکار کنم  بین دوراهیم خواستگاری هست که از لحاظ ایمانی  نمازشو میخونه روضه شو میگیره قصدش به شذت ازدواج بامنه رفتارش خیلی خوبه  درادمش ۱۲ تومنه خانوادشون از سطح مالی خیلی از ما پایین ترن از لحاظ ظاهری  هم قدیم  من اولا حس میکردم صداش خوبه ولی جدیدا هیچیش بع نظرم خوب نمیاد هرچی میگمو به مامانش میگه وابستس به مامانش و  مامانشم بهم گفت پشرم خیلی به ما میرسه بعد ازدواج  هم انشالله تنها نشیم بره خوب خرج میکنن دوباری که برااشنایی اومدن یه تومن پول کل دادن  و دفع بعد شیریینی از جای خوبی گرفتن من  فکر مسکنم بدنیست ولی راستش بوشو  چهرشو قد و قامتش منو شیفته خودش نمیکنه برام هیچطوری سکه نداره نمیدونم چرابا اینکه خوش اخلاقه عاشقانه صحبت میکنه فقط به نظرم چون معقول میاد تااینجا کش دادم  میگم نکنه بره بهترش  هم نیاد  وقتم هدر بدم چون ۲۴ سالمه وهمه تو فامیل ما تعجباتیه ۲۴ ساله مجرد  نمسدونم حوصله داشتین بخونین یانه ولی راهنماییم کنین لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بچه ننه واقعا آدم و بدبخت میکنه.و اینکه ماهی ۱۲واقعا کمه دختر‌.هنو سنی ام نداری گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پس فردا همین برمیگرده پرو میشه برات میگه از من بهتر گیرت نمیومد و اینا

توی مسئلخ ازدواج باید خیلی خودخواه باشی وگرنه بدجوری ضربه میخوری

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

اصلا اصلا بااقایی ک مامانیه ازدواج نکنبن الان من 21سالمه شوهرم 27سالشه یه بچه هم داریم بامادر شوهرم زندگی میکنیم یعنی یادم نیس شوهرم کاریو از خودش بکنه تامامانش نگه کاریو نمیکنه یا اصلا جرعت حرف زدن هم نداره وابن موضوع افسردم کرده 

این اقایی ک میگی خونش جداس????

والا شدایط  خوبی تو این خواستگار ندیدم، وابستگی قبل از ازدواج و بعد از ازدواج به خانواده، علنا مادر آقا پسر گفته، والا نمیدونم چجوری سبک سنگین میکنید.گل و شیرینی هم که یه چیز معموله که باید اتفاق بیفته.

ردش کن بره مجرد بمونی بهتره تا با این‌ازدواج کنی

میگه همه جوره خوشبختت میکنم مغازه میزنم خوب میشه درامدم من هرروز باتوعاشقانه رفتار میکنم   درو برام باز میکنه هی میگه کاری چیزی داری انجام بدم  اخلاقش باهام خوبه میگم نکنه  کسیو انتخاب کنم اخلاص نداشته باشه

پسر بچه ننه واقعا آدم و بدبخت میکنه.و اینکه ماهی ۱۲واقعا کمه دختر‌.هنو سنی ام نداری گلم

میگه تلاشمو میکنم تواین یه دومااشنایی به هردرس زد وام بگسره ماشین بخره نتونست هرکار کرد پیشرفتی نکرد 

از پسر بچه ننه بشدت بکاهید و دور شید😅😅این از الان اینه بعدا چوب تو آستینت میکنن

خودش میگه دیگه چیزی به مامانم نمیگم ولی مامانش خیلی سیاست داره و به همه چی نظر میده  مثلا قبل اینکه بیان خواستگاری من یه جلسه رفتم دیدمش بعد به خانوادم زنگ زدن همون روز اول رفتن تحقیق بعد اومدن بابام گفت مگه مارو میشنتسن رفتن تحقیق خجالت کشیدم جلو بابام