2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونی چه شبایی بهم گذشت و صبح شد نطمئن باش حال الانت میگذره هیچی همیشگی نیست

دیگه بریدم من ی ادم ۲۰سالم سختیای خونوادم و دعوا جنگامون به کنار الان نامزد دارم با نامزدمم نمیسازم همش غر دعوا بهونه روزخوش ندیدم فامیلیم ت ی محله بومی ن راه پس دارم ن راه پیش دارم روانی میشم

دیگه بریدم من ی ادم ۲۰سالم سختیای خونوادم و دعوا جنگامون به کنار الان نامزد دارم با نامزدمم نمیسازم ...

منم ۲۰سالمه 

نمی‌دونم از کدوم دردم بگم برات 

کارم شده شب تا صبح بیدار بودن و قلیون کشیدن 

دیدی تا حالا خانوادت دشمنت باشن؟؟مادرت بشینه پشت سرت حرف بزنه ؟از اونور نامزدت دلت خون کنه؟نه راه پس داشته باشی نه راه پیش؟

بعد دردای خودت کمه میخوای غصه دردای بقیه هم بخوری؟

توی مضخرف ترین برهه زندگیمم الان

منم ۲۰سالمه نمی‌دونم از کدوم دردم بگم برات کارم شده شب تا صبح بیدار بودن و قلیون کشیدن دیدی تا حالا ...

منم دقیقا همین مشگلاتو دارم خانوادم اذیتم میکنن از اون ور نامزدم صب تا شب از ۷ صب تا ۸ شب میرم سرکار مسه سگ جون میکنم اخرشبم بیام بجنگم تازه با مامان بابا و نامزدم

منم دقیقا همین مشگلاتو دارم خانوادم اذیتم میکنن از اون ور نامزدم صب تا شب از ۷ صب تا ۸ شب میرم سرکار ...

هعی خدا کاش یکی پیدا می‌شد مارو میفهمید

یکی بود میومد بغلت می‌کرد میگفت تو گریه کن بعدش بخواب نگران نباش خودم فردا درستش میکنم