صبا۲۴۸۱ مدیر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 عنوان سهم الارث | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 47 پست داره بهمون ارث میرسه میخوایم با خواهر شوهرام به طور مساوی حق برسه یعنی دختر و پسر هم اندازه ببرن دوست ندارم چششون به این باشه که ما بیشتر میبریم؟ یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 1403/11/02 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16294 اره گفتم اونم حرفی نداره دخترا گناه دارن خدایی بیشتر از ما به پدر و مادرشون رسیدن استارتر دستمم میبوسم من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 آره گلم کارت درسته خدا خیرت بده البته تو برا خوبی خودت اینکارو بکن اگه آدم های چشم و دل سیری نیستن ا ... اون برادرا تا زنده بودن ارث رو بردن ولی ما و خواهر شوهرام حرفی نزدیم یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10180 چه حقی؟ی نفرم میخاد درست رفتار کنه نمیزارید مگه خودت خانوم نیستی نه من آقام.اگه الآن ببخشه بعدا درگیری و نشخوار فکری پیش میاد، بهتره همه چی قانونی باشه.
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 24988 نه من آقام.اگه الآن ببخشه بعدا درگیری و نشخوار فکری پیش میاد، بهتره همه چی قانونی باشه. کسی که خودش میدونه کار خوب چیه نشخوار فکری براش پیش نمیاد شما آقایون انقد حق خانوما رو خوردید که دیگه نمیدونید چیکار کنین جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 آخه حقیقت نمیخوایم بیاد تو زندگیم پولشون میخوام یه مدرسه بسازم تو جای دور افتاده با پولاش گفتم خو به خواهرش برسه مابقی کار خیر کنم یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 چن تاخواهر برادرن؟؟ سه برادر دو خواهر یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 وقتی اذیت بودن من پرستاری نکردم ازشون زیاد ،گاهی غذا میبردم و دو سخ شبی یبار سر میزدم ولی دخترا خیلی کار کردن یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10180 کسی که خودش میدونه کار خوب چیه نشخوار فکری براش پیش نمیاد شما آقایون انقد حق خانوما رو خوردید که دیگ ... خودش نمیدونه کارش درسته یا نه، تو کامنت بعدیش گفت.
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 24988 خودش نمیدونه کارش درسته یا نه، تو کامنت بعدیش گفت. شما نمیخاد کاسع داغ تر از اش بشی میترسی از فردا مد بشه ؟ جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 اصلا چرا فرق دارن بین پسر و دختر کسی میدونه چرا؟دلیلش چیه؟ یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
دلیناforever عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 9263 وقتی اذیت بودن من پرستاری نکردم ازشون زیاد ،گاهی غذا میبردم و دو سخ شبی یبار سر میزدم ولی دخترا خی ... رحمت بر شیر پاکی که خوردی واقعا با انصافی اسی تو این دوره زمونه کمتر آدمی پیدا میشه همچین حرفی بزنه تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تو مثل یه خواب خوب فانتزی
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 24988 اصلا چرا فرق دارن بین پسر و دختر کسی میدونه چرا؟دلیلش چیه؟ عزیزم خود مذهبیا هم الان دارن برابر میکننقدیما چون پسر بیشتر زحمت میکشید این داستانا بودشالان که دیگه برعکسم شده دخترا بیشتر میرسن ب خانواده جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫