2777
2789
عنوان

چقدر کارگر برای کارهای خونه میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 26 پست

کارگرها سریع کار میکنن؟ دق مزدن آدم و بابا واسه اینکه ساعت کارشون ب ه بالا مثل لاک پشت کار میکنن دو بار کارگر گرفتم پشیمون شدم خودم تمیز میکنم باب دلم شوهرمم کمکمه خیلی راضی ام الانم ساعتی ۱۵۰ میگیرن نمیصرفه اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادم سرعتی نیستن 

یه بنده خدایی مادرشوهرش می‌گرفت ساعتی ۲۰۰ ولی می‌گفت کارش خوبه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

کارگرها سریع کار میکنن؟ دق مزدن آدم و بابا واسه اینکه ساعت کارشون ب ه بالا مثل لاک پشت کار میکنن دو ...

یکی که آشنا باشه و بشناسین که تر و تمیز و تنده بیارین راحتین به خدا

من این خانوم که میاد خونم انقدر تند و فرز و تمیزه

از همه مهمتر خیلی پر انرژی و شوخِ

کلی با هم گپ میزنیم

یعنی همینجور که داره کار میکنه صحبت هم میکنه

خیلی باحاله

کارگرها سریع کار میکنن؟ دق مزدن آدم و بابا واسه اینکه ساعت کارشون ب ه بالا مثل لاک پشت کار میکنن دو ...

پدرشوهرم یه اقایی خانمی رو اورده بود برای خونشون گفته بود متری کارمیکنم 🤣🤣🤣🤣 فکر کنم دیده متراژ خونه زیاده گفته ساعتی فایده نداره متری بیشتر درمیاد 

با برنامه ریزی کل خونتو خودت تمیز کن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بچه کوچیک دارم. خستم. جون ندارم فرز باشم. کارا خیییلی زیاده. تمومی نداره

چن سالشه بچت

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

اتفاقا من گرفتم خیلی شل و ول بود

دقیقا میخواستم بگم

مامانم برای جابه جایی خونه یه نفر یه خانم بهش معرفی کرده بود اومد سه تایی خونه ی جدید رو بسابیم با هم شروع کردیم حال رو سابیدن از بالا نصف کردیم تا بیایم پایین یکی اینکه من با فشار و سرعت اسکاچ و سیم و شوت میکشیدم بعد دستکشم کم بود من برنداشتم بعد نگاه میکردم خانومه با ناز داره میسابه بعد دوباره مامانم پنجره هارو درآورد گفت میذارم توحموم شما آب بگیر اینارو گفت هیچکس باهام نمیاد دلم میگیره 😂در کل باحالم بود