2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

856 بازدید | 50 پست

سلام ..بچه ها هفته هفده بارداریم..یعنی من انقدر سوالا دارما هر روز دوست دارم یکیشو بپرسم ازتون ..این بارداری چقد سخت بوده خدا...همش استرس دارم برای زایمان..میترسم از طبیعی چیکار کنم دکترم برام سزارین بنویسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین و بزرگترین نعمته خدا مادر شدنه که فقط این نعمتشو به خانم ها داده

و بهترین وبا ارزش ترین راه برای رسیدن به این نعمت زایمان طبیعیه که باز هم خدا خانم هارو لایق این نعمت دونسته

اشتباه نکن و فقطبه زایمانطبیعی فکر کن

اولا که هیچ زنی فکر نکنم وجود داشته باشه که از زایمان نترسه دوما طبیعی درسته که دردناکه اما لذت بخش ترین حس وقتیه که به دنیا میاد بچت و به خودت میبالی من هیچوقت اون حسو با هیچی عوض نمیکنم اولیم طبیعی بود و مشتاقانه دومیمم اگه خدابخواد طبیعی به دنیا میارم خیلیم میترسما اما می ارزه

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود

عزیزم من سزارین کردم اگه خیلی سخت بود یه بار دیگه باردار نمیشدم نمیدونم کدوم شهرید ولی میتونی بری پزسک خصوصی تا بیمارستان خصوصی سزارین کنه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

منم اوایل خیلی میترسیدم ولی با کلی تحقیق و پرس و جو از این و اون و همچنین سرچ توی اینترنت و خوندن خاطرات زایمان توی نی نی سایت ترسم ریخت و الان امادگی کامل دارم برای زایمان طبیعی و دارم لحظه شماری میکنم ،

فقط از خدا میخوام زایمانم راحت باشه

منم قرار بود سزارین بشم 

اما پسرم زودتر اومد و طبیعی

که بخاطر این که سزارین نشدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم هرروز

البته هرکسی نظر خودشو داره

اما خواستم بگم اونقدری هم که میگن وحشتناک نیست

من همش منتظر بودم اون درد کشنده ای که بعضیا میگن بیاد سراغم و...

اما خیلی قابل تحمل بود و سریع بعد زایمان از تخت خودم اپمدم پایین و رفتم ریکاوری و دیگه از همون لحظه دردام تموم شد و به کارام رسیدم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙