2777
2789
خیلی وقت بود دیگه ندیده بودمشون دوباره تو روضه یکی دیدم مامانشو که خیلی بهم نگاه میکرد نگاه های معنی ...

بعد من چون از بچگی یکم درشت بودن و از نظر ظاهری و اینا بالغ بودم و لباسام سر و سنگین بود همیشه یه چشمی بهم داشت از ۱۰ سالگیم و اینا فکر کنم میشناسن منو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو ام لبخند میزدی تا حسابی ب دلش بیاد ک بیان باز منم حس میکنم اینجوری پس میان دوباره حالا این همه جو ...

بلههه تازه پذیرایی هم کردممم🤣،احساس کردم محیط دانشگاه رو دوست ندارم و فکر میکنم اخلاقم و افکارم بعد از دانشگاه عوض میشد چون اکثر دخترای فامیل مون هم همین اتفاق براشون افتاد

بعد من چون از بچگی یکم درشت بودن و از نظر ظاهری و اینا بالغ بودم و لباسام سر و سنگین بود همیشه یه چش ...

ماشالله 

من فق عمه ام میخواس ک اون من علاقه نداشتم💔

بلههه تازه پذیرایی هم کردممم🤣،احساس کردم محیط دانشگاه رو دوست ندارم و فکر میکنم اخلاقم و افکارم بعد ...

اوو پ عالی شد .

چ افکاری داری ک دانشگاه تغییرش میده؟

ماشالله من فق عمه ام میخواس ک اون من علاقه نداشتم💔

تازه یکی هم بقلش تو روضه نشسته بود اومد به مامانم گفت این دختر شماست ماشالا چند سالشونه بعد مامانم سنمو گفت و اینا زنده گفت حیف سنشون به پسرم نمیخوره مامانش فهمید قشنگ پیدا بود داشت میچزید،،وای چقدر متنای من طولانی میشه😅

اوو پ عالی شد .چ افکاری داری ک دانشگاه تغییرش میده؟

عقایدم چون من تاحالا با پسری حرف نزدم یعنی شرایطش هم پیش نیومده بود میترسم هم،با اینکه مذهبی هم نیستم ولی نمی‌دونم چرا خریت کردم ادامه ندادم البته اون موقع هم که باید کنکور میدادم یا اگه میخواستم آزاد برم نمی‌تونستم بابام مغازه خریده بود اصلا پول یه کتاب ۵۰۰ تومنی ساده رو هم نداشتم رشته منم خیلی وسایلش سنگین بود گرافیک بودم