2821
2789
دمت گرممم وایی تو ب مامانت چیزی نگفتی؟؟من اگه حرفی بشه ب مامانم میگم طرف رو دوس دارم اجازه بده منم ۱ ...

نه دیگه چی میگفتم خیلی ضایع میشد آخه چند نفر قبلش اومده بودن خودم گفتم نه می‌خوام درس بخونم بعد یهو مامان این اومد و مامانم گفت نه. بهش گفتم چرا قبل از اینکه از من بپرسی جواب دادی گفت خوب تو فلانی هم رد کردی گفتم اهاااان آخرم دیپلم گرفتم نرفتم دانشگاه 😂فکر کنم یه چند ماه دیگه دوباره میاد چون چندبار دیگه دیدمش خیلی بهم نگاه میکرد کلا کاراشون یجوری بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه دیگه چی میگفتم خیلی ضایع میشد آخه چند نفر قبلش اومده بودن خودم گفتم نه می‌خوام درس بخونم بعد یهو ...

هع 

ولی کاش ب کسی میگفتی ک ب مامانت بگه 

یا خودت زیر زیرکی میگفتی بفهمه 

این چیزا شوخی بردار نی🥺😮‍💨🤣

پسره چیکاره اس

دانشجو هست ليسانس بگیره تمومه 

بعد باباش خیلی پولداره همراه باباش کار میکنه 

کشاورزی بلده خرید و فروش ملک و ماشین انجام میده 

خیلی زرنگه

هع ولی کاش ب کسی میگفتی ک ب مامانت بگه یا خودت زیر زیرکی میگفتی بفهمه این چیزا شوخی بردار نی🥺😮‍💨� ...

تو حرفاش فهمیدم پسره رو دوست داره از خانوادش هم خوشش میاد اون موقع تحت تاثیر حرفای قبلم قرار گرفته بود فکر کنم اگه دوباره بیاد بدون اینکه ازم بپرسه به مادر طرف میگه باشه تشریف بیارید😂🙈

تو حرفاش فهمیدم پسره رو دوست داره از خانوادش هم خوشش میاد اون موقع تحت تاثیر حرفای قبلم قرار گرفته ب ...

😮‍💨😮‍💨لعنتی خب میگفتییییی 

حالا چند وقت گذشته احتمالش ههس؟بیان 

من خودم دانشجو ام میگم کاش فعلا ب نامم باشه دلم آروم بگیره درسمو بخونم🤣🤣💔💔

بعضی موقع ها که حرف از خواستگاری و اینا میشه یه چیزایی میتونم از زیر زبونش بکشم بیرون مثلاً یه بار یهو گفت آره فلانی خانواده خوبی داره تجملاتی‌ان و عروس دوستن ،بهش گفتم که چی چه ربطی به حرفامون داشت می‌گفت هیچی گفتم اینم بگم بهت

🥺😂میگفتی دیگه دیرهههه

خیلی وقت بود دیگه ندیده بودمشون دوباره تو روضه یکی دیدم مامانشو که خیلی بهم نگاه میکرد نگاه های معنی دارا از اون موقع دوباره رفتم تو فکرش احتمال میدم دوباره بیاد با مامانم حرف بزنه

خیلی وقت بود دیگه ندیده بودمشون دوباره تو روضه یکی دیدم مامانشو که خیلی بهم نگاه میکرد نگاه های معنی ...

تو ام لبخند میزدی تا حسابی ب دلش بیاد ک بیان باز 

منم حس میکنم اینجوری پس میان دوباره 

حالا این همه جوش درس رو زدی چرا نخوندی