دمت گرممم وایی تو ب مامانت چیزی نگفتی؟؟من اگه حرفی بشه ب مامانم میگم طرف رو دوس دارم اجازه بده منم ۱ ...
نه دیگه چی میگفتم خیلی ضایع میشد آخه چند نفر قبلش اومده بودن خودم گفتم نه میخوام درس بخونم بعد یهو مامان این اومد و مامانم گفت نه. بهش گفتم چرا قبل از اینکه از من بپرسی جواب دادی گفت خوب تو فلانی هم رد کردی گفتم اهاااان آخرم دیپلم گرفتم نرفتم دانشگاه 😂فکر کنم یه چند ماه دیگه دوباره میاد چون چندبار دیگه دیدمش خیلی بهم نگاه میکرد کلا کاراشون یجوری بود
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هع ولی کاش ب کسی میگفتی ک ب مامانت بگه یا خودت زیر زیرکی میگفتی بفهمه این چیزا شوخی بردار نی🥺😮💨� ...
تو حرفاش فهمیدم پسره رو دوست داره از خانوادش هم خوشش میاد اون موقع تحت تاثیر حرفای قبلم قرار گرفته بود فکر کنم اگه دوباره بیاد بدون اینکه ازم بپرسه به مادر طرف میگه باشه تشریف بیارید😂🙈
بعضی موقع ها که حرف از خواستگاری و اینا میشه یه چیزایی میتونم از زیر زبونش بکشم بیرون مثلاً یه بار یهو گفت آره فلانی خانواده خوبی داره تجملاتیان و عروس دوستن ،بهش گفتم که چی چه ربطی به حرفامون داشت میگفت هیچی گفتم اینم بگم بهت
خیلی وقت بود دیگه ندیده بودمشون دوباره تو روضه یکی دیدم مامانشو که خیلی بهم نگاه میکرد نگاه های معنی دارا از اون موقع دوباره رفتم تو فکرش احتمال میدم دوباره بیاد با مامانم حرف بزنه