2777
2789
عنوان

بعد از مرگ…

97 بازدید | 6 پست

به تو برمیگردم … بعد از مرگ 

در لباسی دیگر و در جهانی دیگر 

دوباره تو را دوست خواهم داشت🤍 

این دنیا یه ثانیه بغل تو رو به من بدهکاره محبوبم

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک خواب قشنگ در مورد مرگ دیدم،مرده بودم ،بالای یک جایی مثل یک چاه خیلی عریض ایستاده بودم،بعد لباسم رو در آوردم،لباسم همون بدنم بود،شدم نور،پریدم داخل اون مکان،بقیه هم همین کار رو می کردند،در اونجا حالت تونل بود،هممون نور بودیم ،به سرعت به سمت جایی میرفتیم،بعد همون در مسیر با هم یکی شدیم،اابته خواب رو بعد از  انجام یک مدیتیشن دیدم

من آن تو ام،مرا به من باز مده

یک خواب قشنگ در مورد مرگ دیدم،مرده بودم ،بالای یک جایی مثل یک چاه خیلی عریض ایستاده بودم،بعد لباسم ر ...

چقدررر قشنگگگگ مدیتیشن عالیه من منظم انجام نمیدم میشه بگی هر چند وقت یکبار انجام میدی ‌؟ با پادکست و یوتیوب یا خودت ؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چقدررر قشنگگگگ مدیتیشن عالیه من منظم انجام نمیدم میشه بگی هر چند وقت یکبار انجام میدی ‌؟ با پادکست و ...

چنتا دوره مختلف انجام میدم،علی مقدم عالیه،

من آن تو ام،مرا به من باز مده