2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام اره🥶

سلام من دیشب عروسی بودم ساعت۱۲ تموم شد بعد ما دخترا مهمونی دعوت بودیم بعدش خونه فامیلشون

منو دوستام رسیدیم یهو دیدم هیچ کفشییی بیرون نی فک‌کردم اشتباه اومدیم یهو در بازشد ی خانم میانسال بود گفت درست اومدی عزیزم و اینا

خواستم کفشمو درارم گفت عزیزم با کفش بیا تو قشنگم منم کفشم گلی بود بارون باریده. بود گفتم اخه گلیه گف فداسرت عزیزم رفتم تو دیدم همه دخترا با کفشایی ک تو تالار. پوشیدین رو فرش این خانمه ان فرششم سفید بوداااااا اما ما دخترا ی ساعته سیاهش کردیم😂😂😂😂 تفصیر خودش بود اخه ولی خب منم ازخدام بود چون واقعا سختمونه بعد عروسی بی کفش بررقصیم

شما تا حالا با کفش رفتیم بعد عروسی

سلام من دیشب عروسی بودم ساعت۱۲ تموم شد بعد ما دخترا مهمونی دعوت بودیم بعدش خونه فامیلشونمنو دوستام ر ...

وایییی🤣🤣🤣🤣

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

مامان من بود مینداخت همتونو بیرون🤣

وای انقد کیف داد فرشاش سفید بود جای پامون کفشامون رو فرشاشون یادگاری موند من ۳لیوان شریت ریختم روش😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خودش گفت خب

وای انقد کیف داد فرشاش سفید بود جای پامون کفشامون رو فرشاشون یادگاری موند من ۳لیوان شریت ریختم روش😂 ...

🤣🤣🤣🤣جای مامانم خالی

🤣🤣🤣🤣جای مامانم خالی

ری دیم ب فرششونو برگشتیم خونه☺️☺️☺️☺️😒😒😒😒😒😂 من کفشام گلی بودددددد  پامو رو فرشش گذاشتم کلا قهوه ای شد اونم عین خیالش نبود 😂😂😂

ری دیم ب فرششونو برگشتیم خونه☺️☺️☺️☺️😒😒😒😒😒😂 من کفشام گلی بودددددد پامو رو فرشش گذاشتم کلا قهو ...

🤣🤣🤣🤣🤣