2777
2789
عنوان

درددل

44 بازدید | 2 پست

امشب تولد ۲۰ سالگیم هس انگار یک کوه پشتمه غمه همه این سالا جلو چشامه دلم خیلی گرفته از موقع ای که زندگیو متوجه شدم غم و غصه بوده و هس بدیش اینه تو این دنیای بزرگ حتی یک نفرم نیس باهاش درد دل کنم همیشه اونی که دلداری میده منم تو اوج غم و حال بدیم باید نقاب بزنم به چهرم و همرو آروم کنم حتی یکبار کسی بهم نگف درد تو چیه انقد تو خودم ریختم غصه هامو که بلد نیستم با کسی حرف بزنم درد دل کنم نمیدونم چجوری باید حرف دلتو به کسی بگی تو تمام این سالها بی صدا اشک ریختم دور از چشم بقیه که الان اگه بخوامم موقع گریه صدام در نمیاد انقد به خودم فشار میاد انگار یک گوله تو گلومه و هر لحظه  امکان داره بترکه ولی نمیشه خسته شدم ازینکه تظاهر به خوب بودن کنم ازینکه بگم زندگیم هیچ مشکلی نداره خستم 

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷