_azad_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 421 عنوان کی تجربه طلاق عاطفی داره بیاین لطفا 90 بازدید | 7 پست خانوما میشه با وجود طلاق عاطفی زندگی کرد؟بخاطر بچم نمیخام قانونی جدا شم نمیدونم فک میکنم با طلاق عاطفی بچم کمتر اسیب میبینه.کسی تجربه داره؟ من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم. 1403/11/02 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانم۷۰ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 6518 من بودمتو این مرحله وجدا شدمداشتم داغون میشدمیادش میفتم دیونه میشم بابا دلتنگتم....
srasoolis عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 4990 من و شوهرم سالهاست مثل خواهر و برادر زندگی میکنیمدیگه نمیدونم اسمش طلاق عاطفیه یا نه
_azad_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 421 من بودمتو این مرحله وجدا شدمداشتم داغون میشدمیادش میفتم دیونه میشم برای بچه چی؟بده؟شوهرتم اذیت بود؟انگار بی تفاوتن مردا مهم نیس براشون من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
_azad_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 421 من و شوهرم سالهاست مثل خواهر و برادر زندگی میکنیمدیگه نمیدونم اسمش طلاق عاطفیه یا نه عزیزم بچه هم دارید؟من بخاطر پسرم گفتم اینکارو کنم ولی خیلی برا خودم سخته.انگار ادم بلاتکلیفه. من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
srasoolis عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 4990 عزیزم بچه هم دارید؟من بخاطر پسرم گفتم اینکارو کنم ولی خیلی برا خودم سخته.انگار ادم بلاتکلیفه. نه بچه نداریم شکرخداما مثل خواهربرادریمباهم خوبیمفقط رابطه زناشویی نداریمشرایط من و تو مثل هم نیستشما بچه داریدواقعا نمیدونم چی بگم
_azad_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 421 نه بچه نداریم شکرخداما مثل خواهربرادریمباهم خوبیمفقط رابطه زناشویی نداریمشرایط من و تو مثل هم نیستشم ... وای چقدر عجیب!! مرسی جواب دادی من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
مامانم۷۰ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 6518 برای بچه چی؟بده؟شوهرتم اذیت بود؟انگار بی تفاوتن مردا مهم نیس براشون دوران خیلی بدی بودولی الان خداروشکر من و بچه ها به آرامش رسیدیم بابا دلتنگتم....