2777
2789
عنوان

استوری

137 بازدید | 24 پست

استوری غمگین گذاشتم 

کسی که دوسش داشتم دید ولی هیچ عکس العملی نشون نداد 

آیا دوست داشتن رابطه متقابل با جواب دادن استوری غمگین داره؟

آیا لزوماً جواب ندادن دلیل بر دوس نداشتن میشه؟

نگید دستش بند بوده که نبوده

اگه مهم باشی دلیل ناراحتی و غم استوری رو پیگیر میشه بی تفاوتی عدم علاقه رو میرسونه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بهتره از فکر کردن به این چیزا دوری کنی

جواب بده نده ربطی نداره

من خودم رفیق هام هزارتا استوری میزارن و پست میفرستن ولی هیچکدوممون هیچ عکس العملی نشون نمیدیم و دلیل بر بی احترامی نمیشه.

خالی تر از یک بیشه

اولا بزار رک بگم چسناله برای پسر هیچ جذابیتی نداره تازه طرفو ازت دورتر میکنه من با یکی دو سال رابطه داشتم مدت کوتاهی درحد ی ماه کات بودم میدونستم تو پیجمه خودش تموم کرد رابطه رو تو این مدت فقط چندتا استوری کوتاه اونم از خودم و شاد بودن سفر اینا گذاشتم هیچ چسناله ای نکردم اصلا انگار نه انگار عین چی خودش پیام داد و التماس برای برگشتن از اون موقع جرئت نداره دیگه اسم تموم کردن بیاره با این کارا خودتونو کوچیک نکنید زشته استوری غمگین چیه دیگه عزت نفس داشته باشید و معتقد باشید هیچی ک هیچکس نمیتونه ناراحتتون کنه

واقعاً ؟💔

طبق تجربه گفتم مورد داشتم علاقه داشته دونه به دونه چک می‌کرد استوریارو مورد بوده نقش هویج داشته فقط یه گوشه بود نگاه میکرد و هیچوقت پیام نمی‌داد بلاکش کردم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...