2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر به قربان گفته بود باید بچه رو سقط کنین ممکنه طلا موقع زایمان بمیره این نامرد از خداش بود طلا بمیره به دکتره گفت حق نداره به کسی این ماجرا رو بگی بچه من باید به دنیا بیاد

چرا از چه لحاظقربان تازه داره عاشق طلا میشه ولی فیلمه یه خورده آبکیه

فکر کنم‌اصلا حکمت مرگ‌این بچه همین بود که مهر طلابخ دل قربان بیافته واون عشق دروغین واقعی بشه وبی خیال سوجان بشه ولی احتمالا دوباره طلا حامله بشه واین بار سوجان بچه را زنده به دنیا بیاره واین اتهام ازش رفع بشه میکنم هست باعث بشه که دیگه طلا هیچ وقت بچه دار نشه وهمین انگیزه کینه هز سوجان برای فصل‌های بعدی سریال بشه شایدم این بار بچه به دنیا بیاد اما خود طلا بمیره.

به نظرم سوجان اشتباه کرد نباید دخالت می‌کند باید به این‌فکر میکرد که اگه طلایا بچه هرکدومشون یه چیزیش بشه میگند تقصیر سوجانه ولی به نظرحکمت مردن این بجه علاوه برافتادن مهر طلا به دل قربان تین هست که سوجانم به خاطر عذاب وجدان برای مرده به دنیا آوردن بچه قربان خودش قربان را ببخشه .