maedehxx مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 3656 عنوان کنسلش کنم 105 بازدید | 11 پست بهش گفتم من تودوران آشنایی ودوستی اجازه نمیدم هیچ تماسی باشه حتی دست دادن گفت سختگیرانه نیس گفتم چرا اما این اخلاق منه سختته بهت حق میدم بری اذیتی برو گفت اصلا مغزم کار نمیکه الان گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد..... 1403/11/01 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلافه_ازدست_نینی_یار عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2097 خوشحالم ک رد فلگ خا تو عوض نکردی خوب کردی اگه آدم درستی باشه ادامه میده اگه هم خوشحال باش ک سریع شناختی مواظب خودت و روحت باش بوس ب کله ات ۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌
maedehxx مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 3656 خب چیشدقبول کرد؟ گفتم چرا کار نکنه گفت نمیدونم گفتم باشه هروقت مغزت کار کرد نصمیم بگیر شب بخی. گفتم و اونم شب بخیر گفت گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
نلی_قشنگم عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6801 تو یه شرطی گذاشتی اون باید تصمیم بگیره ک کنسل کنه یا نه....تو حرف خودتو زدی...گفتی من اینم سختته به سلامت ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
maedehxx مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 3656 میخواد ببینه کوتاه میای یا نه من کوتاه نمیام همینجوریشم تنوز نمیشناسمش تمون بهتر کنسل شه گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
maedehxx مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 3656 تو یه شرطی گذاشتی اون باید تصمیم بگیره ک کنسل کنه یا نه....تو حرف خودتو زدی...گفتی من اینم سختته به ... اره حدس زدم هول باشه گفتم تمین اول تکلیفشو روشن کنم گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
maedehxx مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 3656 فک کنم کنسل بشه بهتر گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
maedehxx مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 3656 خوشحالم ک رد فلگ خا تو عوض نکردی خوب کردی اگه آدم درستی باشه ادامه میده اگه هم خوشحال باش ک سریع شن ... چشم گلم احتمالا کنسله گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....