عمدا ازدواج مجدد رو داری تکرار میکنی دیگه ؟ واقعا این قدر نمیفهمی یا واقعا ....
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خیلی بینشون فرق هست این همه ادم که ازدواج مجدد کردن نمیفهمن؟؟
من سعی میکنم تصور کنم طرفم رو که من اولیشم امان از روزی که خودش نخواد این فکرو داشته باشم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
من سعی میکنم تصور کنم طرفم رو که من اولیشم امان از روزی که خودش نخواد این فکرو داشته باشم
عزیزم من اصن متوجه پیامات نشدم اکر امکان داشت میکی یعنی چی اگرم دوسنداشتی ک هیچ
چرامیگی عمدا میگی ب اسی
پیام دوم هم نفهمیدم
ازخواب برگشتم ب تنهایی..پل میزنم ازتو ب زیبایی..چشمامومیبندم و میبینم...دنیارو باچشم تو میبینم.....دنیای من باعشق درگیره........🎵🎵🎶والایار🎀اگه دیگه عاشق نشم چی--نمیدونم کی بود یهو پرید وسط زندگیم...قسمت منم این بود.
ازخواب برگشتم ب تنهایی..پل میزنم ازتو ب زیبایی..چشمامومیبندم و میبینم...دنیارو باچشم تو میبینم.....دنیای من باعشق درگیره........🎵🎵🎶والایار🎀اگه دیگه عاشق نشم چی--نمیدونم کی بود یهو پرید وسط زندگیم...قسمت منم این بود.