2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

529 بازدید | 42 پست

ازت خسته شدم🥲💔

نمیدونم چه مرگشه ولی از روزی پا گذاشت توی زندگیم روز خوش ندیدم پدرم مستاجر و چندسالی هست اوضاع مالیشون بهم ریخته فکر نکنم بتونه خرجی منم بده نمیدونم چکار کنم به کی بگم😔😔اگر بدونید با اومدن من به زندگیش چقدر عاقبت بخیر شد

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا؟

رفت پایین پیش مادرش اومد تا پره از اول شروع کرد غرغر کردن بعدش با دمپای زد توی دستم بعدم بهم گفت هزار جور مریضی داری ازت خسته شدم

رفت پایین پیش مادرش اومد تا پره از اول شروع کرد غرغر کردن بعدش با دمپای زد توی دستم بعدم بهم گفت هزا ...

عزیزم اگر میتونی وضعیتو درست کن وگرنه نادیده اش بگیر جوری رفتار کن انگار اون خونه و زندگی مال خودته و اگه مشکلی داره اون باید بره نه تو اگرم امکانش هست شغلی چیزی دست و پا کن دلگرم بشی بهش

میشه 

اول که ببین مشکلتون انقد جدی هست بخوای جدا شی بعدم جوونی چرا فکر میکنی باید بری سربار اونا بشی. میری ...

من هیچی نیستم فقط باعث گریه مادرمم همین😔😔

بقران عموی خودم گذاشتش سرکار از حقوق همون کار به همه چی رسید حالا گوه میخوره

ناراحت نکن خودت  عزیزم وضعش اگه خوبه یه مدت باهاش مهربون باش یه هنری یاد بگیر دستت تو جیبت باشه خیالت از اون بابت جمع شه

عزیزم اگر میتونی وضعیتو درست کن وگرنه نادیده اش بگیر جوری رفتار کن انگار اون خونه و زندگی مال خودته ...

با اینکه میدونم قرص اعصاب هزار تا عوارض داره میخورم که بتونم باهاش بسازم باز اولویت اولش مادرش و خواهراشه ای خدا پس کجایی😭