2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل باد سرد پاییز 

غم لعنتی به من زد

حتی باغبون نفهمید

که چه آفتی به من زد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

پوزتومیدم پیش همه میگم این دیونه مال منه 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چین چین دامنت 

اینجوری بیرون نرو میدزدنت 😂😐

چین چینههههه 

از اهنگاش اصلا خوشم نمیاد 

اما این رو تو کلیپ اینستاگرام امروز دیدم تو ذهنم بود

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

راه این گلومومیبیندی اون وقتایی ک میخندی 

مث ماه گرفتگی میشه وقتی ک چشاتومیبندی

توگذشته هاموفهمیدی حال روزموخودت دیدی

کلی مهربونی کردی ک ازبامن بودن نترسیدی

جون دلم فقه بادست تووا میشه گرم 

منو از نقطه ی تاریک دلم بیرون بکش چشم خشگلم

جون دلم بشو یه امشبو مهمون دلم راه بیا یبارباقانون دلم جون دلم 

(اغاززندگیم تالان خلاصه این اهنگ بود دقیقا)من ی ادم گناهکارولی اون پاک 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

غم غروب شد دست به جادو شد بدبختیای من دوباره شروع شد
همین آهنگو خودم خوندم اگ خواستین بفرستم گوش کنید 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

یه تیکه اهنگ عجیب

عزیزم ارام باش تو اصلا عادی نیستی

میدونم تنگه دلت ولی اصلا واسم مهم نیستی :(

پ.ن: با مصراع اول ارومش میکنه...بعدش میگه دلت تنگه که به درک:)) خخ شاعر دیوونه

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜