2821
2789
عنوان

شوهرم

394 بازدید | 17 پست

شوهرم ۵ تومن قرض داده به داداشش. داداششم انگار نه انگار که پول قرض گرفته هنوز پس نداده . ۵ ماهی هست. الکی‌میگن نداریم در حالی ک میدونم دارن و بروز نمیدن. 

به عنوان یه زخم خورده به همتون نصیحت میکنم به هیج بنی بشری حتی عزیزترین کستون قرض ندین

خواهش میکنم ازتون

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

٥ ميليون؟ حالا مبلغي نيست داداششه ديگه طوري نيست

من خودم چند ماهه لباس نخریدم . گوشت قرضی میخریم. مانتومو انقد پوشیدم رنگش رفته . کفشامو از حراجی ها میخرم چرا فکر میکنین ۵ تومن چیزی نیست

چقد بدم میا از این ادمای پرو 

بهشون بگو 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من شوهرم چندبار به برادرشوهرم پول قرض داد بر نگردوند ،دیگه هم بهش پول نمیدیم

از فامیلای منم به دایی مفت خورم دادیم ، چندین ماه پس نمیداد پولو. آخرش بهش گفتیم پول مارو بده بهش بر خورد ، مادربزرگم از یه طرف خودشو میکشت که وای از پسرمن پولتونو بعد از شونصد ماه خواستین وای🤣

با هزار منت و حرف پول خودمونو بعدچندین ماه برگردوندن

منم اینجور شد دیگه به هیچ احدالناسی پول قرض نمیدم

عموم حدود چهار سالی شد که به بابام 50میلیون قرض داده بود تابستون همین سال بهش پس داد، تو این چهار سال به روی بابام نیاورد .بابام وقتی مشکلش حل شد بهش پس داد.

5میلیون واقعا چیزی نیست ان شاالله پس میده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز