2777
2789
عنوان

بگید خودمو بکشم

151 بازدید | 25 پست

تورخدا شما هم تایید کنید تا بکشم خودمو🙃

تورقران بگید بکش به هیچ دردی نمیخوری

خیلی خستم 

بابام همش سرکوب میزنه

همش تحقیرم میکنه 

میگه به هیچ دردی نمیخوری  :) 

دیگه نمیتونم🙃

کاربر جدید نیستم...   :) 

دقیقاً من بابام همینطوره 

تقریباً هم با هم قطع رابطه ایم و فقط تو یه خونه داریم زندگی می‌کنیم 

توصیه من بهت اینه جای این افکار چرت و پرت تو هم ارتباطت رو با بابات کم کنی 

با خودکشی هیچی درست نمیشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقاً من بابام همینطوره تقریباً هم با هم قطع رابطه ایم و فقط تو یه خونه داریم زندگی می‌کنیم توصیه م ...

خفه نمیشه دوساعت همینجور داره تخریب میکنه

کی به دخترش میگه هرزه  :) 

نه بابا الان حال روحی مناسبی نداری فکرای مایوس کننده و منفی همش میاد تو ذهنت پس تو این حال تصمیم نگی ...

میخوام تمومش کنم خیلی یه چیزی وجودمو میگه قرص بخورم

الان تو اشکال نداره اگه فقط همینه منو چی میگی 

من حق ندارم برم بیرون خونه به هیچ وجه فقط از خونه به مدرسه و

از مدرسه به خونه حق ندارم چیزی رو خودم سفارش بدم حق ندارم زیاد با دوستام چت کنم حق نداره مادرم کار کنه و حق نداریم زیاد از گوشی استفاده کنیم حق ندارم از هندزفری زیاد استفاده کنم حق ندارم وسیله‌ای که واقعاً دوسش دارم رو برام بخرن  کارت (پول ) ندارم و فقط پولای تغذیه ی مدرسه رو جمع میکنم و اونم در هفته یکی یا دو بار بیست تومن بهم میدن و سرپرست این تحریمات پدر عزیزم می باشد 

چند روز پیش خواهرم گند زد به قاب گوشیش و پر از خط و خش هست و یه بار میخواست گوشیشو ببره مدرسه بهم گفت قابتو بده قابم بده قاب گوشی رو بهش دادم تا الان هم دستشه و راضی نمیشه بهم بده و و قاب گندزده ی خودش الان رو موبایلم موند و نمیدونم چیکارش کنم و از ضاهر عادی گوشی هم محروم شدم و نمیدونم چیکارش کنم که این گند ها رو بپوشونم و ببینید اینم از زندگی ما که تا الان دهنامونو بستیم و تحمل میکنیم و چیزی نمیگیم و اگه دهن باز کردیم تحریمات ما بیشتر و بیشتر میشه اینم از زندگی گند ما من نمیدونم الان وجودم تو این زندگی چرت چه فایده ای داره 

نکته : این تحریمات بر من و خواهر و برادر و مادر من هستند 

خفه نمیشه دوساعت همینجور داره تخریب میکنهکی به دخترش میگه هرزه :)

ببین کاملاً درکت می‌کنم 

من روزایی رو داشتم که بابام یه نفسه داشت من رو تخریب میکرد بهم طعنه میزد و من به خودم میپیچیدم زار میزدم حمله پنیک بهم دست میداد التماس میکردم بس کنه داد می‌کشیدم ولی بس نمیکرد 

یروز با نفرت نگاش کردم 

گریه آخرم رو کردم 

داد آخرم رو کشیدم و ساکت شدم 

فقط نگاش کردم 

یه مدت دید وقتی داره طعنه میزنه هیچکس به حرفش گوش نمیده هیچ عکس العملی دریافت نمیکنه حالا یه مقدار کمتر شده این حرفاش 

درسته از درون خورد میشم ولی دیگه بروز نمیدم چاره ای هم ندارم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐