2821
2789
شرایط سقط ندارین؟خدا منو ببخشهما هم دو تا دختریمخانواده فوق العاده ای داریم و هیچوقت حرفی از این زده ...

من‌بخاطر دیگران بچمو سقط نمیکنم اونا چه سگی ان فقط حرکاتشون ناراحتم می‌کنه ک‌ پدرشوهرم قهر کرده رفته تو اتاق درو هم بسته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره دقیقا منم کوفتم کردن.حالا میدونم اگ پسر هم بود باز حسادت میکردن

دقیقا 

پس بی خیال باش قربون صدقه ی بچت برو از همین الان شرول کن انقدر از بچت بگو تا لال بشن

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یه سایته تو اون بزنی جنسیتو میاره خواستم ببینم واس شما ک جنسیت رو میدونی درست میاد یانه

منم ببین تولووووخدا 

25 سالمه 

اخرین پریودم 10 آذر 

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
یه سایتی هستی جنسیت میگه واسه شما زده بودد پسر تعجب کردم میگی دختره حالا بذار این یکی خانم ک حامله س ...

این سونو ک‌ رفتم واسه بچه اولمم رفتم پیشش درست گفته.واسه دومی هم گفت احتمال خیلی زیاد دختره

این سونو ک‌ رفتم واسه بچه اولمم رفتم پیشش درست گفته.واسه دومی هم گفت احتمال خیلی زیاد دختره

خیلی عجیبه واسه شما میزنه پسر واسه این خانوم میزنه دختر

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

دقیقا پس بی خیال باش قربون صدقه ی بچت برو از همین الان شرول کن انقدر از بچت بگو تا لال بشن

حالا همشون عاشق دخترم هستن اینقدر همه دوسش دارن و براش همه چیز میخرن اما تو بارداری اینطور دقم میدن

واسه دختر اولمم همین بود.دراصل مقصر شوهرمه ک ناراحت میشه و ناشکری میکنه اونا هم تیکه میندازن

اولا به شوهرت بگو دختر رحمته خدا به کسی که دوسش داره دختر میده این یک،،، اگه دیدی حرف حالیشون نیست بگو دوما دختر کاشتی دختر هم برداشتی تا به حال دیدی لوبیا بکاری نخود دربیاد اینو بگو دهنشو ببنده. تو جمع خانواده هم بگو که اونا هم زر زیادی نزنن بگو من که راضیم از خدای خودم شما ناراحتی آب خنک بخورید

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز