2821
2789
به یه ورت نگیر خدا صلاح دونسته دختر داده به اونا چه یه وقت تیکه میکه انداختن با آرامش جوابشونو بده ب ...

واسه دختر اولمم همین بود.دراصل مقصر شوهرمه ک ناراحت میشه و ناشکری میکنه اونا هم تیکه میندازن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا خیلی دوستت داشته ک بهت دو تا دختر دادهگور بابای ادم های نفهم خودتو ناراحت نکن

ببخشید شماهم باردارید تیکرتون واسه بارداریه؟

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

من اولین دخترمه انشالله خدادیگه بهم دخترنده اطرافیان یه حرفایی زدن بهم تاچن روزفقط گریه کردم بچم هنو ...

بین اصبا به حرفاشون اهمیت ندیا 

منم دوتا دختر دارم هنش طعنه و با کنایه حرف مس زدن و انقدر ناراحتم میکردن روزای خوش حاملگیم رو کوفت کردن 

بعد سومی که پسر شد حس حسادتشان رو از نگاهاشون حس میکردم 

لطفا برای خودتون زندگی کنین اطرافیان چیزی رو به خاطر دوست داشنتون نمیگنفقط برای اذیت کردن میگن 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خدا خیلی دوستت داشته ک بهت دو تا دختر دادهگور بابای ادم های نفهم خودتو ناراحت نکن

حالا یه دختر از خودش سه‌تا دختر پشت سر هم آورده بعد دوتا پسر.اون یکی دخترش هم دوتا دختر و یه پسر.

اره واقعا الآنم با شوهرم سرسنگینم .می‌گفت همه دخترا از خداشونه بابایی مثل من داشته باشن هه

شرایط سقط ندارین؟

خدا منو ببخشه

ما هم دو تا دختریم

خانواده فوق العاده ای داریم و هیچوقت حرفی از این زده نشه ولی با این وجود من و خواهرم از اطرافیان شنیدیم و دلمون شکسته دیگه دختر شما چی میکشه

بارونو دوس دارم🌱
بین اصبا به حرفاشون اهمیت ندیا منم دوتا دختر دارم هنش طعنه و با کنایه حرف مس زدن و انقدر ناراحتم میک ...

اره دقیقا منم کوفتم کردن.حالا میدونم اگ پسر هم بود باز حسادت میکردن

سی سالمه .نوزده مهر هم آخرین پریود.الان تو سونو زده سیزده هفته و پنج یا چهار روز

یه سایتی هستی جنسیت میگه واسه شما زده بودد پسر تعجب کردم میگی دختره حالا بذار این یکی خانم ک حامله ست هم بگه ببینیم واسه اون درسته؟

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

شرایط سقط ندارین؟خدا منو ببخشهما هم دو تا دختریمخانواده فوق العاده ای داریم و هیچوقت حرفی از این زده ...

چراسقط کنه نعمت خداروچون شوهرش ناشکره اطرافیان بی فرهنگ توبراخودت بچه اوردی نه مادرشوهرت بزار زربزنن خدادخترات سربلندکنه بشن خارچشمشون الهی