2777
2789
عنوان

بیاین تورو خدا

44 بازدید | 6 پست

بابا آخه این انصافه؟خونه خواهر بزرگم ..خیلی با من بد اخلاق و بدرفتاره ..براشون مهمون اومده پست به سیاه و سفید نمیزنه همه چیو انداخته گردن من 🥲

چای ریخته تو استکانا وایستاده میگه بیا ببر ..خب زن گنده پس خودت چیکار میکنی؟؟یه کلوم گفتم آبجی بخدا پشتم درد می‌کنه ..همه حمله کردن بهم ..

بخدا این میاد خونه ما زورش میاد یه کمکی به من بکنه میگه ما نمی‌توانیم دیگه خسته ایم و کلی بهانه دیگه ولی من اینجا حق ندارم چیزی بگم ..براشمام پیش اومده چیکار کنم 😢😖

ببین نهایت یکبار دعوات کنن ، سرزنشت کنن ، بار دوم چیزی نمیگن ، شما از دو تا فرمایشش، یکی رو انجام نده ، خودتو مشغول کار دیگه کن ، برو سرویس ، انجام نده کم کم کمش کن 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین نهایت یکبار دعوات کنن ، سرزنشت کنن ، بار دوم چیزی نمیگن ، شما از دو تا فرمایشش، یکی رو انجام ند ...

وای خیلی پررو آن ..حتی وقتی می‌خوام برم دستامو بشورم میگن رفت خودشو قایم کنه ..بیا نمیخواد کار کنی ..بعد اینارو بالکن مسخره کردن من و بدجنسی میگن ..خسته شدم بخدا چرا وظیفه خودشونو گردن نمیگیرن،؟:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی پررو آن ..حتی وقتی می‌خوام برم دستامو بشورم میگن رفت خودشو قایم کنه ..بیا نمیخواد کار کنی . ...

بزار بگن از یک گوش بشنو از یک گوش در کن عزیزم ، مگه برای خواهزت مهمه که چی میگن !!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چی براش مهمه ؟

اینکه هیچ کار نمیکنه و همه جا مثل مهمون رفتار میکنه و همه کوزت خونشن !!!