2777
2789

پودر کیک رشد 😁😁😁😉😉

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو لیوان ارد یه لیوان شکر نصف لیوان شیر و روغن بکینگ پودر وانیل و افزودنیهای دلخواه

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
پودر کیک بن سا کاکائویی با سس شکلاتی محشره اینقد طعمش عالیه ک نگو

ااااا جدی.؟؟؟؟ برم بخرم پس. چنده.؟

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
فک کنم 6500 باشه یا کمتر

تازه باید ۴ تا تخم مرغم بهش اضافه کنی 😂😂😂😂😂

چه خوش قیمت رشد ۱۰ تومنه

من چندساله پودر کیک نمیخرم خودم تو خونه درست میکنم عالی تر از هزارتا پودر کیک میشه.بدون شیر و روغن کیک اسفنجی درست میکنم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کیک اسفنجی بدستور بگو

6تا تخم مرغ رو با نصف قاشق چای خوری وانیل هم میزنیم تا حجمش دوبرابرشه یک لیوان شکر اضاف میکنیم و هم میزنیم .یک ونیم لیوان ارد که 3بارالک کردیم با یه قاشق غذا خوری وانیل طی 3 مرحله اضاف میکنیم.کف قالب رو چرب میکنیم اما دیواره ها رو نباید چرب کرد

من تو قابلمه درست میکنم و دم کنی میزارم .شعله پخش کن میزارم و زیر گازو کم میکنم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢