2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما هفته ای ۲ شونه کمی بیشتر مصرف میکنیم

مگه چی کار میکنین با تخم مرغ؟من هفته ای سه تا به دخترم میدم صبحونه یه دونه هم برای کتلت دو سه تا هم هوس کنیم یه صبح جمعه بخوریم سر جمع میشه هفته ای 5 _6 تا

شیر گرون ماست گرون تخم مرغم که گرون شد 😒بعد می گن به سلامتیتون برسین دقیقا با چی برسیم هوا هم که حر ...

کلا روزی حداقل ۸ تخم مرغ مصرف داریم صبحانه برا ۵ نفرمون ۶ تا درست میکنم

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
کلا روزی حداقل ۸ تخم مرغ مصرف داریم صبحانه برا ۵ نفرمون ۶ تا درست میکنم

سوای گرونیش تخم مرغ زیادش هم خوب نیستا شما و همسرت در هفته باید دو تا بخورین و بچه ها هم در هفته 3 تا

من هفته پیش یه شونه تخم مرغ رسمی خریدم الان بفروشم بیست تمن کاسبم!!!!! تو مملکت ما همین جوری پول دار میشن خیلیا. با انبار داری. بعدم میگن ما زرنگیم. رو موج تورم سوار میشن. الان خیلیا با دمشون گردو میشکنن اونایی که انبار تخم مرغ دارن یه هفته ای کلی سود کردن 

سوای گرونیش تخم مرغ زیادش هم خوب نیستا شما و همسرت در هفته باید دو تا بخورین و بچه ها هم در هفته 3 ت ...

وای مرمرم شوهرم اگه صبح ۲ تا تخم مرغ نخوره اصلا ظهر نشده فشارش میوفته

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
وای مرمرم شوهرم اگه صبح ۲ تا تخم مرغ نخوره اصلا ظهر نشده فشارش میوفته

هر چیزی در حد نرمالش خوبه به جاش چیزهای دیگه بخورین پنیر گردو یا کره مربا یا شیر و عسل وخیلی چیزهای دیگه تخم مرغ به شدت کلسترول خون رو بالا میبره