2777
2789
عنوان

غمگینم 🥲

137 بازدید | 21 پست

چرا نمیاین دورمو بگیرین بگین چته ؟

چرا کسی نیست 

چرا کسی منو دوست نداره

چرا من امروز اینقدر ریختم بهم 

چرا دیگه کسی رو ندارم وقتی حالم بد بشه درد و دل کنم 

ی روزی بود وقتی حالم بد بود یکی بود درد و دل میکردم اونم تک ب تک حرفامو گوش میکرد اما امروز که بعد مدت ها حالم بد شد حالا فهمیدم که دیگه ندارم کسی رو 

الآنم میدونم ساده از این تاپیک میگذرین بدون اینکه آرومم کنید چون تکراریه و جذاب نیست ✨

همه همینیم تنها باید با همه چیز بجنگیم. البته نه همه. من گاهی به این دختربچه های ده پونزده ساله حسودیم میشه که با دوستاشونن. آدم بزرگ که میشه تنها میشه

یکی سر پا موند و رسید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا حالت بده؟

چون چن ماهه تظاهر میکنم برام مهم نیست ولی هست ولی داغونم 

چون دورم از خانوادم تو ی شهر غریب دارم کار میکنم 

دو ماه حقوق نگرفتم پول ندارم روم نمیشه ب خانوادم بگم 

چون امروز که حالم بد بود کسی رو نداشتم که دلسوزانه حرفامو بشنوه

همه همینیم تنها باید با همه چیز بجنگیم. البته نه همه. من گاهی به این دختربچه های ده پونزده ساله حسود ...

من واقعا تنهام دور از خانوادمم تو ی خونه تنها زندگی میکنم 

من درکت میکنم،میفهممت💔 چند وقت پیش یکی بود که به تک تک حرفام گوش میکرد و کلی باهام حرف میزد ولی الان نیست دیگه دلم براش پر میکشه ولی خب نیست:))))

آرزو میکنم حالت خوب بشه دوست من🫶

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

درکت میکنمبپذیرش تا فکرت راحت باشه

بریدم ب خدا 

خسته شدم از در و دیوار نگاه کردن از اینکه از سرکار میام مامانم نیست ی غذا بذاره جلوم از اینکه میام خونه چراغا خاموشه خونه سوت و کوره

من درکت میکنم،میفهممت💔 چند وقت پیش یکی بود که به تک تک حرفام گوش میکرد و کلی باهام حرف میزد ولی الا ...

من حالم خوب بود خیلی خوب بودم امروز که حالم بد شد فهمیدم ندارمش همیشه هر وقت حالم بد میشد گوشی رو برمی داشتم زنگ میزدم بهش 

من حالم خوب بود خیلی خوب بودم امروز که حالم بد شد فهمیدم ندارمش همیشه هر وقت حالم بد میشد گوشی رو بر ...

مثل من🥲 

کاش انقدر زود نگذره...

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

آره خوبی هم داره منکرش نیستم

خب خلاصه بدون که تنها نیستی شاید دورت شلوغ نباشه ولی مثل تو بازم هستن دخترایی که تنهان. من خودم گاهی دلم میخواد یکی باشه حضورش دلم و گرم کنه و حس کنم کسی حواسش بهم هست بعد میگم تا الان چطور زنده موندم؟ بقیشم میگذره فقط نباید بذاری ناراحت بگذرونیش

یکی سر پا موند و رسید:)

تنها تو نیستی که غمگینی منم حالم خرابه لحظه به لحظه زندگیم اشک میریزم 😥💔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

2790
2778
2791
2779
2792