2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گوشی خوبیه بلاخره سامسونگ بعد از ۷سال دوباره سری a رو فلزی ساخت کیفیت بدنه عالیه. در مورد شارژ شدن که خیلی تعجب کردم با s21fe از یک درصد هم زمان زدم تو شارژ a55 حدود یک ربع زود تر شارژ شد تازه ظرفیت باتریش بیشتره. دوربینش خوبه عکس های خوبی چه تو شب چه تو روز میگیره سلفیش که عالیه. سیپو هم عملکرد خوبی داره  اسپیکراش هم خوبه ولی صداش از هم رده خودش در شیاومی ضعیف تره. من یه ۶ سالی میشه که فقط شیاومی میگیرم این گوشی رو هم برای پدرم گرفتم یه چند روزی دست خودم بود تستش کردم خیلی خوشحال شدم که سامسونگ کیفیت بدنه هاشو بهتر کرده ولی اگه با رابط کاربری شیاومی بتونید کنار بیایید خیلی بهتره تا سامسونگ البته نظر شخصی منه البته دلیل داره یک داشتن شارژر دو سرعت شارژ عالی سه قیمت مناسب تر چهار تنوع در انتخاب پنج سیپیو های برند مثل مدیا تک و کوالکام درکل انتخاب خوبیه منو که راضی کرد

خیلی گوشی خوبیه بلاخره سامسونگ بعد از ۷سال دوباره سری a رو فلزی ساخت کیفیت بدنه عالیه. در مورد شارژ ...

ببین برای من دوربین مهمه 

شیائومی چی بگیرم که دوربین خوبی داشته باشه؟ 

گوشی خودم شیائومی بعد سه سال افت کیفیت خیلی زیادی داره 

وگرنه شارز باتری شیائومی عالیه نسبت ب سامسونگ

ببین برای من دوربین مهمه شیائومی چی بگیرم که دوربین خوبی داشته باشه؟ گوشی خودم شیائومی بعد سه سال اف ...

دوربین شیائومی ردمی نوت ۱۳ پرو بهتر از A55 البت شیائومی که میدونید چطوریه قبلا داشتید

من مقایسه معتبرشون براتون بطور خلاصه میزارم

• استاندارد ضد آب بهتری دارد.
  • حواشی کمتری اطراف صفحه نمایش خود داشته و در نتیجه زیباتر است.
  • حدودا ۱۴ گرم سبک‌تر است.
  • نمایشگر نرم و بسیار روانی دارد.
  • از قدرت گرافیکی بیشتر بهره می‌برد.
  • حافظه رم و حافظه داخلی بیشتری دارد.
  • دوربین آن باکیفیت‌تر است.
  • شارژر آن درون جعبه قرار داشته و بسیار سریع‌تر است.
  • از متریال باکیفیت‌تری ساخته شده است.
  • برچسب محافظ صفحه آن جدیدتر و مقاوم‌تر است.
  • نمایشگر بهتری برای تماشای ویدیو دارد.
  • از جدیدترین نسخه اندروید با ۴ سال آپدیت نرم‌افزاری بهره می‌برد.
  • پردازنده‌ی سریع‌تر و پایدارتری دارد.
  • دوربین سلفی آن قادر به فیلمبرداری 4K است (اما ردمی، 1080p@30/60).