2777
2789
عنوان

معجزه ناد علی♥️

2688 بازدید | 24 پست

سلام قشنگا♥️

به رسم عادت همیشگیم از هرچی نتیجه خوب یا بدی بگیرم میام باهاتون در میان می‌زارم.

دیشب یه اتفاق خیلییی محال برام افتاد 

که کم مونده بود گریه ام بگیره

در نا امید ترین حال زندگیم خدا حرفامو شنید و از اون چیزی که از خدا میخواستم فراتر  به دست آوردم

۷روز پشت سر هم دعای ناد علی خوندم

و قبل شروع به انجامش زنگ زدم طبق روال همیشگی به بابا رضا 🥺

صلوات هم برای شهید ابراهیم هادی سامانلو علی جهانیاری نذر کردم 

دلم خواست این حق که بر گردنم هست رو انجام بدم

در آخر من همه اینا رو واسطه خودم و خدام قرار دادم ♥️

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

عزیزم شماره که زنگ میزنید حرم امام رضا چنده ؟ 

قبلش نیت کنم ؟ 

من میخوام یه نفر که منتظرم بیاد چطور نیت کنم ؟ 

میگن چله حشر هم‌ خوبه ، شما نتیجه گرفتید ازش؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شماره که زنگ میزنید حرم امام رضا چنده ؟ قبلش نیت کنم ؟ من میخوام یه نفر که منتظرم بیاد چطور نی ...

051 4888 8 شماره اینه من امروز زنگ زدم زکد جواب میدن خیلیم خوبه ارامش داد

اعتماد ب آدما ی حَماقته ؛

نادعلی محشره

من سعیدمو بخاطر اشتباه خودم از دست دادم

۱۴بار نادعلی رو شب جمعه بدون حرف زدن یاخوردن چیزی روبه قبله با بپن پاک ب نیت این ک مهرم بیفته ب قلبش برگرده خوندم

بعد ی مدت اشتی کردیم

برا جذب معشوق یا محبت عزیزانتون نادعلی عالیه

نادعلی محشرهمن سعیدمو بخاطر اشتباه خودم از دست دادم۱۴بار نادعلی رو شب جمعه بدون حرف زدن یاخوردن چیزی ...

منم خودم اشتباه کردم و باعث‌جداییمون شدم

شب جمعه به همین شکل خوندم

اثر نکرد🙂

خیلی دلم گرفت…

شنیده بودم خیلی مجربه

عزیزم شماره که زنگ میزنید حرم امام رضا چنده ؟ قبلش نیت کنم ؟ من میخوام یه نفر که منتظرم بیاد چطور نی ...

بله از چله حشر هم دوبار نتیجه گرفتم

05148888

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بابا رضا کجاس چطور زنگ زدین؟صلوات چند تا چند تا بر هر شهید ؟

منظورم امام رضا هست

من 14کلا صلوات نذر کردم

منم خودم اشتباه کردم و باعث‌جداییمون شدمشب جمعه به همین شکل خوندماثر نکرد🙂خیلی دلم گرفت…شنیده بودم ...

ببین هرشب جمعه بخون تاوقتی ک‌برگرده

درکنارشم۴۰بار سوره ضحی رو‌بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی روبه قبله بخون

سوره ضحی کلا چندتا آیه هست خیلی کوتاهه برا برگشت معشوق درکنارنادعلی محشره

ببین هرشب جمعه بخون تاوقتی ک‌برگردهدرکنارشم۴۰بار سوره ضحی رو‌بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی روبه قبله بخو ...

نه دیگه امید ندارم

احتمالا الانم با کسی باشه دیگه فایده نداره که دعا خوندن🥲

باید یه دعایی بخونم فراموشش کنم

بله از چله حشر هم دوبار نتیجه گرفتم05148888

پس چرا من خاک تو سر نه از چله حشر

نه از چله زیارت عاشورا

ونه مقاتبن سلیمان.

نه نماز 

نه نماز شب 

نه نماز کن فیکون 

ونه هیچی .چرا پس من بدبخت خاجت نمیگیرم چرا خوب 

یعنی اینقدر خدا از من بدش میاد.

وتی خدا چیکارت کردم

051 4888 8 شماره اینه من امروز زنگ زدم زکد جواب میدن خیلیم خوبه ارامش داد

مرسی عزیزم 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نادعلی خیلییی خوبه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره