2777
2789

عالی میشه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاشو برو درمونگاه معده اتو شست و شو بدن مگه مریضی دختر ؟

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

چرا داری معدتو به فنا میدی؟

چی شده؟

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

فاتحه معدتو بخون 

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

خدایاچرا بچه مدرسه ایها اینجوری شدن؟ تا درسشون بهشون فشار بیاره میرن قرص. بخورن.تا خانواده بهشون بگن بالای چشمت ابروهست‌میرن قرص برمیدارن تا پسرمردم ولشون میکنه میگن برم خودمو بکشم..جمع کنین خودتونو بابا

پارسا پسرمامان😍